Hirdetés
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- Hisense LCD és LED TV-k
- Felvázolta a Vision 2025-ön az Intel, hogy mi várható jövőre
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A szépségnek ára van - Fractal Mood gépház unboxing
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
papaizsolt
tag
-
subaruwrc
félisten
válasz
adamssss #19580 üzenetére
Biosban már 1.47-et adtam neki, igaz ezt bedroppolta 1.35-1.36-ra.
nem csodálom nem fut lenem olyan egyszerű 3dmarkot tesztelni h csak tolod az órajeleket és akkor mindig jobb lesz. van hogy melegedéstől vagy túlhúzástól leromlik az eredmény
érdemes minden új kör előtt bezárni, újra megnyiztni a markot, ha nyitva hagyod és tuningolsz a cpu teszt különösen szeret 100 pontokkal belassulni -
Speed®
titán
válasz
adamssss #19516 üzenetére
Áhh..a lapnak van vége. Megy a kis R0 mint a meszes, ha P45 van alá..de jelenleg spórolás van. A régi P5E-VM HDMI lapomban megvolt az 500 validra..igaz, olyan fesszel, ami P45ben 600ra is elég lett volna behűtve
Az IP35Ebe max Q9400at raknék, ha találnék jó áron..3.8GHz meglenne.
Q9550 annyira túlárazott, hogy jobban megéri platformot váltani helyette..subaruwrc
Azon agyalok, hogy el kéne kunyizni haver E8400asát, anno mikor összeraktam neki, megugrotta a 9x500at egy rövid Pi1M erejéig, valszeg be tudnám lőni magamnál DMark stabilra értelmes feszekkel. És hiába nem 4 mag, azért megtolná rendesen az SM2/3 pontokat.._thx_
-
No-kia
addikt
válasz
adamssss #19508 üzenetére
jó ez csak egy hirtelen felindulás volt xD holnap ha szar idő lesz és bentragadok a házban, nézek egy durvátt, Tuning lesz! durva lesz! xD
uhh mostnézem ha még 300 pont hozzájönne, akkor már csak 2db 2 magos procis eredméyn lenne előttem
az a baj, h nincs plusz ventim, de majd imádkozok xD
-
subaruwrc
félisten
válasz
adamssss #19499 üzenetére
porszívót lol
A déli is így megfőhet?fölötte van a vga?
A cpu tápellátása azok a mosefetek, igaz, amiket elvben hűt a heat pipe
nekem spec az x58-cal van összekötve és terhelés alatt nem használnám rá a hűt szót...
a fetek kb 120 ig bírják szóval nem nagyon lesz bajuk hacsak nem adsz értelmelten nagy feszt léggel / 1.65v vcore vantage cpu teszt ... / -
subaruwrc
félisten
válasz
adamssss #19494 üzenetére
mod: a lap meddig mehet?
hőfokra gondolsz?
mivel a prociban van az imc ezért az úgymond északi híd, 50-55ig is, mert nem nagyon befolyásolja a stabilitást, ellenben a déli hídra nem árt figyelni hogy a videókártya ne fűtse el,mert attól fagyhat. még a cpu tápellátó részére is érdemes figyelni, hogy ne az füstöljön el.Gery15
nekem se tetszett, de nem tudok vele mit kezdeni, vagy eredményt akarok vagy a hőfokon parázok. 06 cpu teszt amúgy lazább, a vantage cpu teszt kemény ilyenkor , ott láttam 97c-t is, 06-nál 88 volt a max azonos beállításon. -
subaruwrc
félisten
-
Speed®
titán
válasz
adamssss #14564 üzenetére
Két lehetőség van szerintem:
1. Nem megy a második GPU
2. Nem kapcsolnak fel 3Dben..
Ebben a topikban kérj tanácsot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Politika
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Formula-1
- Hisense LCD és LED TV-k
- Felvázolta a Vision 2025-ön az Intel, hogy mi várható jövőre
- Dark Souls sorozat
- További aktív témák...
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SHADOW 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM WHITE - Új, 2 év garancia - Eladó!
- KFA2 RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SG Plus 1-Click OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X TUF BTF White OC Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB CM CMP 510 Corsair 750W
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 49 mm Használt, karcmentes állapotban, 100% akku!
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest