Hirdetés
- RAM topik
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matic
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A problémám az lenne, hogy adott egy 3D bd50 film iso formátumban, kiszedem belőle az összes hangot és feliratot (kivéve a magyart) és onnantól kezdve a film már nem 3d
Több programmal is próbálkoztam (DVDFab, BluFab, BD-RB), de egyikkel sem sikerült. iso kiterjesztést csinálok belőle, sőt a könyvtárszerkezetében (ha belenézek az isoba) ott van az ssif könyvtár a fájlokkal (tudtommal ez kell a 3Dhez), de mégsem 3D.
A filmet asztali media playerrel játszom le. Ha az eredeti film isoját (amiről csinálnám a másolatot) indítom el a media playerrel, akkor azonnal szól a tv, hogy 3D tartalmat ismert fel és tegyem fel a szemüveget. Amennyiben az én általam csinált filmet játszanám le vele (amiből csak a feliratokat és a nyelveket szedtem ki), nem ír ki semmit, csak elindítja a filmet 2Dben.
Valami ötlet? Találkozott már valaki ugyanezzel a hibával?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 24GB 1TB FHD+
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Több programmal is próbálkoztam (DVDFab, BluFab, BD-RB), de egyikkel sem sikerült. iso kiterjesztést csinálok belőle, sőt a könyvtárszerkezetében (ha belenézek az isoba) ott van az ssif könyvtár a fájlokkal (tudtommal ez kell a 3Dhez), de mégsem 3D.