Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Lézervágás, gravírozás
- RAM topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
taltos
senior tag
Nah!
Tehát én programtervező matematikusnak tanulok! Van felénk komputergrafikai vonal. Egyelőre fogalmam sincs, hogy miből áll, de tuti nem rajzmestereknek szól. Én arra gondoltam, hogy arra az irányba továbbmenni, valahogy résztvenni mesék vagy filmek készítésében, de a készítés azon részében, amiben lehet hasznosítani a tudásom.
Olvastam valahol, hogy ehhez elsősorban óriási matematikai háttér kell. Ezért gondoltam, hogy nem grafikusoknak szánt munkák is vannak. És ezzel kapcsolatban olvastam, hogy egy egy stúdiónak vannak programozói, akik segítik a grafikusokat(de programozói eszközökkel), hogy könnyebben tudjanak dolgozni. (puritánul megfogalmazva...).
Mellesleg azért szívesen kontárkodnék Gimpel, Blenderrel, Mayaval, stb.
Szóval! Ezzel kapcsolatban érdeklődnék, hogy ez tényleg így van-e, és hogy egyáltalán hogy épül fel... Meg ilyenek...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Temu
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Highguard
- Battlefield 6
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP RTX 3080 10GB GDDR6X 320bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX RX 6600 XT Speedster SWFT 210 - Radeon RX6600 XT 8GB GDDR6 videokártya
- BONTATLAN! MSI RTX 5070 Ti 16G GAMING TRIO OC WHITE
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest