- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- 3DMark 11 eredmények
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kraptor
őstag
Aszem most kezdem kapisgálni, hogy mit akarsz. Szóval te nem igazán ''rajzolni'' akarsz ezekben a programokban, hanem inkább ezekre a programokra fejleszteni úgynevezett modulokat? Jó úton vagyok, vagy totálisan eltévedtem. Ez az amit szeretnél? Ha igen, akkor ehhez nemm kell művészi véna, hanem programozói véna kell
edit: Későn olvastam Ody42 válaszát. Én csináltam már ilyet amit te szeretnél, mondjuk az csak mezei ACADra volt és nem igazán hívhatnám modulnak, sokkal inkább csak testreszabás, adatok és rajzonjektumok kezelésére, egyszerűbbé tevése. Nem tudom, hogy a 3DS MAx mit használ, de szerintem azon is tudsz Lips-ben programozni, de eben nem vagyok biztos. Ha tényleg ilyenek a szándékaid, akkor szerintem érdemes ezzel a nyelvel egy kicsit foglalkozni, mert elég jól kivan dokumentálva az interneten és nagyon jó kis dolgokat tudsz vele csinálni. Ezekkel csak kicsi APIkra leszel képes. Ez erra lesz elég, hogy valamennyire megszokd a környezetet és mivel Autodesk csinálja mind a két terméket (Acad és 3DS Max) valamennyire hasznodra válhat és alapozásként szerintem jó, mert ugye senki sem a mély vízben tanul úszni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest