- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziszegő
senior tag
Az nagyon jó lenne ha sikerülen és elkezdődne a 3d -s alapozás, modnjuk ém már kb 4-5 éve foglalkozom 3d vel de én inkább a LightWave-t részesítem előnybenaz volt az első progi amivel kezdtem és nagyon bejött bár vannak akiknek a kezelőfelület az ami nem jött be meg vannak akik azt mondják hogy bonyolult és hogy nem lehet benne mindent megcsinálni de szerintem ez nem igaz, szerintem az összesnél ez a leg logikusabb felépítésű. A kezelőfelület meg azért ilyen mert Toasterről lett átirva pc-re de az egy célhardver direkt erre a célra szóval elég profi. A generált képei is nagyon jszépek és ami a legfontossabb az hogy nagyon gyors. Bár hazánkban elég kevesen foglalkoznak vele de ez külföldön pont fordítva van.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest