- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amazon Kindle
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziszegő
senior tag
válasz
eins-zwei-3 #141 üzenetére
Kár lenne érte még a 4.0-ás al kezdtem most a 7esnél tartok. Atom kis progi
-
sziszegő
senior tag
Lightwave-t nem ismeri senki ?????
-
sziszegő
senior tag
Az nagyon jó lenne ha sikerülen és elkezdődne a 3d -s alapozás, modnjuk ém már kb 4-5 éve foglalkozom 3d vel de én inkább a LightWave-t részesítem előnybenaz volt az első progi amivel kezdtem és nagyon bejött bár vannak akiknek a kezelőfelület az ami nem jött be meg vannak akik azt mondják hogy bonyolult és hogy nem lehet benne mindent megcsinálni de szerintem ez nem igaz, szerintem az összesnél ez a leg logikusabb felépítésű. A kezelőfelület meg azért ilyen mert Toasterről lett átirva pc-re de az egy célhardver direkt erre a célra szóval elég profi. A generált képei is nagyon jszépek és ami a legfontossabb az hogy nagyon gyors. Bár hazánkban elég kevesen foglalkoznak vele de ez külföldön pont fordítva van.
-
sziszegő
senior tag
Azt kérdezném hogy milyen grafikus kártya a nyerő a 3ds animáláshoz amit még emberi áron meg lehet kapni.
-
sziszegő
senior tag
Ha egyszerüen akarod megcsinálni script bonyolutl scriptelés nélkül akkor lightwave, de ha komolyan akarsz ezekkle foglalkozni akkor előbb próbáld ki mindegyiket aztán amelyik szimpatikusabb. De az biztos hogy nem 1-2 hónap alatt lehet belejönni pláne ha valaki abszult kezdő.
-
sziszegő
senior tag
Tudom ajánlani még a Light Wave-t ami nem olyan bonyolult mint a MAX de ugyanazokat tudja és még szebb képeket is renderel. csak hát ugye gép az kell hozzá rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Medence topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓ MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest