Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
taltos
senior tag
HUPP!
Lenne még egy kérdésem. Ha valaki a grafikát a kódolás szemszögéből közelíti meg (tehát pl. OpenGL -t, Mesa -t használ C-vel), akkor ahhoz mennyire fontos a nagyon jó 3D-s grafikus kártya? Valamint ha fontos, akkor mik azok a grafikus kártyák, amiket inkább érdemes használni? Értem ezalatt azt, hogy valami nvidia, vagy ATI kártyát lehet használni?
Elmondom miért kérdezek ilyeneket. Hallottam, hogy nvidiat és Ati kártyákat is használnak ilyen célokra, de állítólag ezek a kártyák igazán játékokra vannak kitalálva, és előfordul, hogy láthatóan hibáznak. Állítólag a 3dLabs (remélem jól írtam... Az, aki a Wildcat -eket is gyártja) kártyái ugyan nem játékok alá tervezettek, de a tervezésnél és a kivitelezésnél rettenetesen precízek, így ott hiba nem fordul elő. Ehhez persze borsos ár társul, de vajon megéri-e?
Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest