- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
taltos
senior tag
Üdv!
Isten áldjon, hogy benéztél!
Én a Debreceni Egyetemre járok. Itt is van Komputergrafikai és könyvtárinformatikai tanszék. Nem tudnád esetleg Te (mint szinte minden Ph! -s által elismert magasszintű - grafikus kártya és grafika - mestere) valahogy felvázolni, hogy merrefele használnak számítógépes grafikát, és hogy mifajta babér terem egy olyan embernek ezen a területen, akinek nincsen profi grafikus tehetsége(pl nekem), de hardware és programozási ismereteket profi szinten szívesen magába szívna(pl én)?
Most úgy gondoltam, hogy valamikor juni 20 körül/után ráfeküdnék a témára, mert következő félévtől kezdünk bele a grafikába(az első tantárgyam: Bevezetés a számítógépes grafikába). A ráfekvést úgy értem, hogy megvettem két Szirmay-s könyvet (Számítógépes grafika és a Sünis), úgy gondoltam ezekkel kezdem, aztán utánna csak egy laikus szemszögéből foglalkozni a blender-rel, meg a Maya-val.
Szerinted esetleg még mit lenne érdemes átnézni, vagy hogy lenne érdemes indulni? (egyélőre szigorúan magyar szakirodalomból, csak később jöhet az angol!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Call of Duty: Black Ops 7
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen légkondit a lakásba?
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Sapphire Nitro+ RX 590 8GB Special Edition - Metálkék ritkaság
- Zotac Gaming GeForce GTX 1660 Twin Fan 6GB GDDR5
- ASUS Dual Radeon RX 6500 XT OC Edition 4GB GDDR6
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S23 128GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Manli Gallardo RTX 4070 Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én a Debreceni Egyetemre járok. Itt is van Komputergrafikai és könyvtárinformatikai tanszék. Nem tudnád esetleg Te (mint szinte minden Ph! -s által elismert magasszintű - grafikus kártya és grafika - mestere) valahogy felvázolni, hogy merrefele használnak számítógépes grafikát, és hogy mifajta babér terem egy olyan embernek ezen a területen, akinek nincsen profi grafikus tehetsége(pl nekem), de hardware és programozási ismereteket profi szinten szívesen magába szívna(pl én)?