Új hozzászólás Aktív témák
-
taltos
senior tag
Üdv!
Isten áldjon, hogy benéztél!
Én a Debreceni Egyetemre járok. Itt is van Komputergrafikai és könyvtárinformatikai tanszék. Nem tudnád esetleg Te (mint szinte minden Ph! -s által elismert magasszintű - grafikus kártya és grafika - mestere) valahogy felvázolni, hogy merrefele használnak számítógépes grafikát, és hogy mifajta babér terem egy olyan embernek ezen a területen, akinek nincsen profi grafikus tehetsége(pl nekem), de hardware és programozási ismereteket profi szinten szívesen magába szívna(pl én)?
Most úgy gondoltam, hogy valamikor juni 20 körül/után ráfeküdnék a témára, mert következő félévtől kezdünk bele a grafikába(az első tantárgyam: Bevezetés a számítógépes grafikába). A ráfekvést úgy értem, hogy megvettem két Szirmay-s könyvet (Számítógépes grafika és a Sünis), úgy gondoltam ezekkel kezdem, aztán utánna csak egy laikus szemszögéből foglalkozni a blender-rel, meg a Maya-val.
Szerinted esetleg még mit lenne érdemes átnézni, vagy hogy lenne érdemes indulni? (egyélőre szigorúan magyar szakirodalomból, csak később jöhet az angol!)
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- iPhone topik
- Crimson Desert
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- NVIDIA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- Keresek Geforce 2-3-4 titánium, GTX 260 kártyákat
- Leghalkabb és legerősebb! EVGA RTX 3080 Ti FTW3 Ultra 12 GB GDDR6X Videokártya eladó
- GIGABYTE RX 6800 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5060 8GB GDDR7 GAMING OC - Gari 2027.06.26. -ig - Eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hónap garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én a Debreceni Egyetemre járok. Itt is van Komputergrafikai és könyvtárinformatikai tanszék. Nem tudnád esetleg Te (mint szinte minden Ph! -s által elismert magasszintű - grafikus kártya és grafika - mestere) valahogy felvázolni, hogy merrefele használnak számítógépes grafikát, és hogy mifajta babér terem egy olyan embernek ezen a területen, akinek nincsen profi grafikus tehetsége(pl nekem), de hardware és programozási ismereteket profi szinten szívesen magába szívna(pl én)?