-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vazimódó
senior tag
Sziasztok!
A szakertelmetekre lenne szuksegem. 32" es Full hd, led tv-t szeretnek venni. A 3D es SMART funkciok helyett sokkal fontosabb lenne hogy kepminosegben maximalisan produkaljon. Jatekra, filmezesre szeretnem hasznalni, szoval a leheto legalacsonyabb input lag mellet mukodjon. Gyarto tokmindegy. max 140-150K kornyeken. Koszi a segitokesz valaszokat elore is."Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"
-
vazimódó
senior tag
válasz nightshadow #4958 üzenetére
Szia nightshadow!
Eloszor is koszonom a tippet, de nem fogod elhinni... reggel mar nem volt idom megnezni a hsz.-okat mert mentem meloba, de meg tegnap nezegettem a neten es szamomra is a Sony eme gyongyszeme maradt az egyetlen alternativa ami szamitasba johet. Melobol hazafele jovet meg is vettem. Es most latom hogy te is pont ezt javasoltad. Rovid teszteles utan eddig maximalisan megvagyok elegedve a tv-vel. Minden jot!"Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"
-
vazimódó
senior tag
válasz nightshadow #5005 üzenetére
Koszonom.
"Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"
-
vazimódó
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Sony 32W650. A kerdesem az lenne hogy az internetes bongeszo reszeben nem tudom megjeleniteni a flash tartalmakat adobe flash player hianyaban. Letezik okostv-re keszult adobe flash player vagy nagy hulyeseget kerdezek? Koszi a valaszokat elore is.Udv!"Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"
-
vazimódó
senior tag
Sziasztok! Ismet a segitsegeteket szeretnem kerni. Sony 32W 650-es TV-nel ha kulso winyot dugok ra allandoan felugral az idegesito ablak hogy akarom e regisztralni a HDD-met. A TV menujeben sajnos nem talaltam olyan opciot ahol ki tudnam kapcsolni. Egy 1 TB-os winyorol van szo filmekkel, szoval nem szivesen regisztralnam a TV-keresztul mert az elvileg torli rola az osszes adatot. A valaszokat elore is koszonom. Szep napot!
"Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest