Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markizmark
addikt
Sziasztok!
Lenne egy olyan feladat, hogy a céges tárgyalóban videó konferenciát kellene megoldani, tartósan stabilan.
Kellene egy olyan TV aminek van kamerája, mikrofonja, mondjuk Androidos és fut rajta a Teams vagy Zoom vagy stb.
Megköszönném, ha lennének ötletek. -
Markizmark
addikt
válasz
Cs1csó #39024 üzenetére
NTFS sem működött.
Nem volt ugyan hű de drága de ugyanez a tudás 5 éve került kb 140e Ft-ba, ahhoz képest most ez a 95e nem kevés.
Nem mindenki akar plazmán mozizni, nem az az etalon elvárás.
Nem mozizáshoz kell, hanem néha megnézni egy filmet vagy sorozatot, de leginkább csak TV-zni és néha kicsapni rá egy YouTube videót.
Meg néha megállítani az adást amíg budira mennek.Szerintem inkább a szar pendriveokkal van baj, apám szeret okosban vásárolni.
FAT32-t még nem próbáltam.
Exfattal láttam mi van rajta, de NTFS-sel még azt se.
Viszek majd egy külső HDD-t ami nálam viszont tutira működik. -
Markizmark
addikt
Sziasztok!
Valaki akinek van Sharp TV-je, remélem tud segíteni.
Anyámék vettek egy Sharp LC-40FG5342E-t.
Minden oké, de nem tudom milyen pendrive lenne jó Timeshiftre és felvételre. Próbáltam egy 16GB-os Sandisk-et (exfat) , de azt irja nincs szabad tárhely. Próbáltam egy 64-es Kingston-t de azt nem is látta, szintén exfat. Milyen pendrive kéne hozzá?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest