- Az elmúlt 8 évének legnagyobb felvásárlását jelentette be a Samsung
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby elektronika
- Vezetékes FÜLhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- RAM topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
Sziasztok
Problémám a következő, adott egy philips 32phx4100 sorozatú nem mai darab, led tévé.
A napokba a felső 1/3-ában a képernyőnek, viszintes irányban teljesen fekete kép fogadott aztán ahogy bemelegedett először, vibrált utána bejött a kép de sötétebb a többi résznél, ez már annyira nem zavaró. Fél óra elteltével hozzávilágosodik a többi részhez.
Kampec a panel? várom válaszaitokat. -
Razermazer
őstag
Sziasztok egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy egy lcd tv-nek csak 1 hdmi bemenete van de iptv és számítógép is lenne rákötve(hdmi-n keresztül) vagyis kéne egy hdmi osztó nem kézzel kapcsolós hanem automatikusan váltó fajta az éppen aktív jel szerint.
Tudnátok nekem ajánlani ami jó és tartós, ár 10k max amit rászánnék remélem ebből kijön.
-
Razermazer
őstag
Sziasztok
Vásárlás előtt álok tv vétel téren, édesanyámnak édesapámnak lenne, keret 50-60-ezer. Méret 32"-24" bőven elég nekik.
Nem tudom egyáltalán, hogy ebben a kategóriában milyen tévék vannak, meg egyébként sem.
Semmilyen smart funkció nem kell, de szerintem ebben a kategóriában nincs is. Lényeg a dvb-c/t tuner, pc összeköttetés, usb-ről lejátszás, szép színek, éles kép, felbontás full hd, de lehet hd ready is.
Várom válaszaitokat segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robot fűnyírók
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Windows 10
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Politika
- Honda topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Diablo IV
- Autós topik
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest