-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Itome
tag
Sziasztok!
Volna egy eladó Sony CMU BR100 webkamera.
Azért offoltam egyet, mivel úgy gondoltam, hogy az ember általában olyankor talál jó ajánlatot, mikor nem is keresi igazán.Ez az egy darab maradt már és kicsit félek, hogy rám rohad
Remélem ebben a topikban valakinek vagy valaki valakijének megtetszik.
-
Itome
tag
válasz tPedro_ #12600 üzenetére
Árgéppel nekem az a bajom, hogy sok olyan boltot is mutat, ahol nem feltétlenül vásárolnék.
Volt már példa olyanra, hogy külföldről szerezték be a TV-ket, amikre csak kötelezően 1 éves európai garancia volt. Itthon meg 2 év szokott lenni az ismertebb márkákra.
Na most a második évben lett probléma a cuccal, majd a szerviz a sorozatszám alapján látta, hogy ez sajnos nem magyar beszerzés.
(Az egy másik történet, hogy a szerviz ezek alapján nem kellett volna, hogy megjavítsa a készüléket, ám mégis megtette "garanciálisan", azaz ingyen ) -
Itome
tag
válasz tPedro_ #12602 üzenetére
Én ezt vevőszolgálatosként tapasztaltam, nem vásárlóként.
A készülék egyébként egy LG volt, és az ő központi szervizében voltak rugalmasak. Ha érdekel a gari, akkor mindenképp olyan helyről vásárolj, ami Magyarországon ismert valamilyen szinten, Pl. Media Markt, bár ez pont a drágábbak közé tartozik. De még mindig azt mondom, hogy nézz be hétvégén egy Auchanba! -
Itome
tag
R szériás Sony-t szerintem ne vegyél. Eleve ebben a kategóriában nem "igazi" Sony a Sony. A régi minőséget a felsőbb kategóriában találod.
A LN575S-el sokkal jobban jársz, 100Hz, ami valós(!).
Ezt videót egy R-es Sony-ról lőttem még az év elején. Kb 3 db hibás készülékkel találkoztam 2 hónap alatt, a Sony-nak írtunk is ez ügyben, amire kaptunk valami választ, amire már nem emlékszem(a háttérben az egyik srác épp magyarázza, hogy ez a széria katasztrófa
[ Szerkesztve ]
-
Itome
tag
válasz malphitee #12627 üzenetére
Input lagrol én se tudok adatot szolgáltatni, viszont ennyi pénzért szerintem nagyon jó TV! Beépített wifi, valós 100hz(!), és az IPS panel szerintem szép színekkel operál.
Megbízhatóságra sincs panasz (nem úgy mint az alsóbb kat. Sonykra ).
Összegezve a felsorolt igényeidre teljesen jó választás ez a készülék! -
Itome
tag
válasz malphitee #12632 üzenetére
Sok készüléken a megadott képfrissítés nem valós. Pl Sam 40F5000 megadott: 100Hz, valós: 50Hz.
Valós 100Hz-el folyamatos képet fog látni a szemed (60Hz-et látunk elvileg folyamatosnak), nem lesz benne ilyen elfolyás jellegű jelenség. Nem tudom ezt hogy körülírni, ahogy te jellemezted is helytálló a 100Hz alatti képfrissítésreJavaslom, hogy nézz be pl egy MediaMarkt-ba, ott nagy választék van általában. Beszélj egy eladóval (NE promoterrel), hasonlítsatok össze hasonló kategóriás készüléket az LN575S-el. A legtöbb valószínűleg 50Hz lesz és észre fogod venni!
Azért kerüld a promotereket, mert ismerek olyan samsungost, aki a konkurens márka készülékeit a sajátja mellett átállítja rosszabb minőségre vagy analógra pl.
[ Szerkesztve ]
-
Itome
tag
Szia! Nem lenne ez a készülék olyan rossz, csak sajnos a képfrissítése nem a legjobb. Valós 50Hz, amiben lesz "után húzás"
Szerintem vegyél egy 39LN570S-et. Kicsit drágább ugyan, és Smart funkciója is van (nincs beépített wifi), amit később még lehet ki fogtok használni még ha most nem is motivál, de ami a legfontosabb, hogy valós 100Hz! Sokkal jobb lesz a képe.
(Az LN575S a beépített wifis, ha esetleg árak után keresel és a lúd legyen kövér)
[ Szerkesztve ]
-
Itome
tag
válasz malphitee #12682 üzenetére
Az amit ráírnak, hogy ilyen meg olyan dinamikus képfrissítés, az valami gyártó által használt érték. A valós képfrissítésért mélyebbre kell ásni.
Ha otthon leszek, töltök majd fel egy ún. "100Hz-es demót", amivel kipróbálgathatjátok a készülékeket. (Nem kell nagy dologra számítani, majd meglátjátok). -
Itome
tag
Szia
Az a baj, hogy ezek az ismeretlenebb TV-k némelyikén egész jó kép van, némelyikben borzasztó (ugyanazon modellen belül). Ergo nekem az jött le ebből, hogy néha valami jobb panel esik ki a kínai gyárból
Egyébként a Full HD - HD ready különbség 32"-ban szerintem(!) nem észrevehető, ezt persze embere válogathatja. Illetve LG 32LN570R-ben például IPS panel van, bár az néhol 80ezer fölött van, (max 85ezerért láttam) és amúgy meg 40" smart TV 80ért szerintem túl olcsó
Viszont az LG LN570 esetében is (és szerintem a hyundai csodában is) a wifi csak "előkészítés" szintjén van jelen, azaz tudsz vele vezeték nélküli internetet használni, HA megveszed hozzá a SAJÁT usb-s wifi stickjét. Amúgy vezetékkel netezhetsz rajtuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest