Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Amazon Kindle
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz kriszti@n #38216 üzenetére
Ez az igényeidtől és az elvárásaidtól függ... szerintem vállalható, ha nincs több pénz... bár megnézném a helyedben boltban is.
Illetve érdemes strófolni picit esetleg a büdzsén, ha valami 8000/8500 vagy felette is belefér. No meg várni a jó akciókat, ha nem sürgős.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
törölt tag
-
gyeniko
őstag
válasz kriszti@n #31813 üzenetére
Bocsáss meg, tényleg nem kötözködésből írom, de olyan "ökölszabály", hogy a plazma jobb, mint az LCD szerintem nincs. Mindkettő technológiával készültek különböző kategóriájú készülékek, mindkét technológia folyamatosan fejlődött, a plazmáé kicsit visszafelé is, az energia felhasználás szükségszerű csökkentése miatt. Mindkét technológiának megvannak a maga korlátai, hátrányai. Személyesen ÉN azonos áron ma már inkább egy felső kategóriás LCD-t választanék, mint felső kategóriás (akár Panasonic) plazmát.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
BBéci
legenda
válasz kriszti@n #26421 üzenetére
A békesség kedvéért tartsd be a Fórum Alapelveiben foglaltakat és ne kezdj 5 percen belül új hozzászólást, hanem szerkeszd a meglévőt! Amit eddig műveltél, azt hozzászólásgyűjtésnek nevezik.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz kriszti@n #26416 üzenetére
Feleslegesen erőlködtök, a Magyar Tudományos Akadémia Nyelvtudományi Intézete szerint egy f és pont.
A Magyar értelmező szótár (nyomtatott) szerint is.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
xperiaMate
csendes tag
válasz kriszti@n #26389 üzenetére
Szia!
Pár napja AS640-es tulajokat keresek, hogy van e náluk rezonálás 50Hz-es jelnél (Több helyen is olvastam erről, de sajnos csak angolul, így nem értek mindent teljesen , de azt igen, hogy többen visszavitték miatta, mert nézhetetlen)? Elvileg a TV adás is 50Hz-el megy, szóval könnyű rá válaszolni (azért megköszönném, ha leírnád azt is milyen szolgáltatónál vagy, néztél e már rajta DVD-t vagy Blue-Ray-t, van e valami konzol rákötve, vagy használtad e már monitorként).
De kíváncsi lennék még az "Érintőtáblás távirányító"-ra is, és, hogy hogyan működik a hangvezérlés + a Panasonic TV Remote 2? Vagy bármi jóra vagy rosszra amit fontosnak találsz.
Nekem túl jónak tűnik ár-érték arányban (TX-40AS640E *40"+3D+1200Hz+Érintőtáblás távirányító* és TX-32CS600E *32"+100Hz+bár újabb* nagyjából egy árban vannak), ezért is lenne szükségem a véleményedre !Nagyon megköszönném a segítségedet, mert már hülyét kapok a keresgéléstől, hogy mit vegyek!
-
BBéci
legenda
válasz kriszti@n #26409 üzenetére
Piszkosul mellé trafáltál, mert a pufog szó egy f betűvel írandó. [link], [link]
Ugatni esetleg Te szoktál, én írok és beszélek.
Mellesleg az utóbbi két évben gyártott tévék felismerik és kezelik az NTFS-t. Korábbi Sonykkal fordult elő, hogy erre nem voltak képesek, de szándékosan.
Külső lejátszó jelét HDMI kábelen kell a tévébe vezetni, az biztosan megoldható ugyanúgy, ahogy az áramot és az antennajelet kapja.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
gyeniko
őstag
válasz kriszti@n #26397 üzenetére
Nem kizárt, hogy eretnek lesz a gondolatom: léteznek falra szerelhető BD lejátszók, melyeknek értékelhető média lejátszási képességeik vannak. Ilyen pl. a Samsung BD-D7500 is. Nem tudom, hogy ezeken futna-e a Plex (Blakey-t kérdezd erről), ha igen, akkor jó felirat kezelést is kapsz a sokoldalú lejátszási képességek mellett.
Ma a lejátszó egyébként igen csinos.Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
BBéci
legenda
válasz kriszti@n #26407 üzenetére
Nem értem a pufogásodat! mi köze a 2015-nek ahhoz, hogy a tévék lejátszói erősen korlátozott képességűek? Tudomásul kellene venni, hogy aki többet, jobbat akar, az csak célhardverrel (Blu-ray lejátszó, asztali médialejátszó, HTPC) elégítheti ki az igényeit.
-
blakey
titán
válasz kriszti@n #26405 üzenetére
Nem értem, akkor ez mégsem tudja az ntfs-t? Sony, pana, szeret "nagyon korlátozni", lehet, hogy a Sony-nál mással lesz gond. Elvileg nem kéne, hogy legyen semmi, ahogy a panánál sem.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz kriszti@n #26403 üzenetére
Sajnos nincs pana tv-m, hogy kipróbáljam. Nekem még nem volt gondom, korábban volt pana plazmám, ott sem volt gond, esetleg egy másik pendrive-val kipróbálhatod, hátha.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz kriszti@n #26401 üzenetére
Legfrissebb van meg neked?
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz kriszti@n #26397 üzenetére
TV-vel tudsz formázni? Nekem soha semmi gondom nem volt a Tuxera formázással, minden eszköz tökéletesen látta.
(#26398) kriszti@n
Akkor valamit rosszul csinálsz, semmi ilyesmit nem tapasztaltam amióta Tuxerát használok kb 7 éve.[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz kriszti@n #26391 üzenetére
Akkor tuti nem tudja beolvasni azt az NTFS-t amit rátettél.Csak van a közeledben valaki akink van egy notija PC-je win alól csinálj egy formázást és mehet rá az ntfs.Macera de ha ennyit tud a tv akkor vagy ez marad vagy veszel egy rendes médialejátszót akár használtan is.Mást nem tudok javasolni.,
-
blakey
titán
válasz kriszti@n #26391 üzenetére
A Tuxera formázás biztos nem gond, speckó szerint tudnia kéne az ntfs-t?
Amúgy meg rendes lejátszó a megoldás, samu, lg tv-i okosak, többi nem, szándékossn.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
blakey
titán
válasz kriszti@n #15473 üzenetére
A médialejátszója miatt, de a 6400-as is jó alternatíva ha nem akarsz több pénzt kiadni, az alá ne add.
-
blakey
titán
válasz kriszti@n #15471 üzenetére
Sharp és samu VA panel, a samu 6500-as lenne a megfelelő.
-
blakey
titán
válasz kriszti@n #15447 üzenetére
Sharp vagy valamelyik samu, ha nagyon fontos a lejátszási képesség akkor samu. Az IPS panelek gyengéje a fekete, az nagyon nincs nekik, persze lehet vele élni, de ha fontos a fekete is meg a kontraszt akkor a felsoroltak közül a samu 6500-ast választanám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Spórolós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Milyen Android TV boxot vegyek?