Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
- Autós kamerák
- HP EliteBook / ZBook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atomma
újonc
Agyba főbe teszteket olvasok, már zsong a kobakom, ő a választott: Sony KDL42W705B
Jó rossz mehet nem mehet?
-
atomma
újonc
válasz atomma #20352 üzenetére
Aktív forumozokhoz szol a kérdés (leszúrás nélkül ha lehet) Az említett tv-t néztem tegnap élőbe (panasonic tx 42 e6e) tetszett szép volt, bár az újabb változata as 600 vagy mi már olcsóbb mint ez. Főleg konzolhoz keresek ahogy írtam, tényleg visszaolvastam vagy 30 oldalt de annyival nem lettem előrébb, Sony-t írjátok a kis lag miatt, 2 típust ha beírnátok 150k környékén 42 colban ígérem megnézem azokat is élőbe és nem fárasztok senki tovább.
Előre is köszönöm!
-
atomma
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, a legutolsó tv-et még 2006ban vettem azóta szolgál kifogástalanul, azonban elérkezett az idő a váltásra. Keresgéltem szakboltokat, de alig találtam, hypermarketes eladókat hagyjuk.
Ha tudnátok a következő szempontok alapján maximum 2-3 készüléket ajánlani hálás lennék, elolvasnám miket írnak róluk megnézném, és újabb 8 évre le van tudva a gond
Paraméterek: 42 coll, full hd, 3d nem kell, internetezni se szeretnék rajta, ha lejátszik pár filmet jó, de ez évi max 10 alkalom, leginkább az új konzolokhoz venném, keret 150 max 180 ezer ft.
Elindultam keresgélni, ebbe a készülékbe botlottamanasonic TX-L42E6E amit írnak róla jó, lefedi az összes igényem, bár pont konzolokhoz nem a legtökéletesebb a magas lag miatt bár szerintem ez tuti a fele az aktuális készülékemnek szintén Pana nem tudom mi de csak Hd ready.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN90CAT) 190CM NEO Q-LED SMART 2024 PRÉMIUM ! !
- Akai LPD8 kompakt MIDI kontroller /// ÚJ // Számla + Garancia
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN800AT) 190CM NEO Q-LED 8K PRÉMIUM ! AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest