- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
P.H.
senior tag
Inkább ide.
Ott válaszolok a tunerrel kapcsolatban.
-
bnss
veterán
válasz
csabyka666 #1 üzenetére
Windows XP kérdések és válaszok kérdezz inkább ott, légyszíves legközelebb ne nyiss új topicot keresés/körültekintés nélkül.
-
Hali!
Láttam hasonló topicokat, de nem konkrétan az én problémámról szóltak, gondoltam nyitok egyet.
Szóval: felraktam a 64 bites XP-t, gondoltam, ha már a proci 64 biten is képes ketyegni, hát miért ne...?! A problémám a következő: van 2 kártyám (PCI-os mind a 2), és egyszerűen nem tudom őket felismertetni a 64 bites XP-vel.(gondolom ez nem újdonság) Drivert sem találtam hozzájuk, így hát arra jutottam, hogy a gyártó alapból 32 bites OS-re csinálta őket.
DE...nem létezik mégis valamilyen megoldás, hogy használni tudjam ezt a 2 hardvert is x64 alatt? Légyszi írjatok valami bíztatót, mert nem lenne rossz a 64 bites XP.
Köszönettel!
(A 2 cucc: WinFast TV2000XP TV tuner és egy TP-Link TL-WN551g WLAN kártya. A többi cuccom megy szépen, ezt a kettőt kéne meghekkelni valahogy.)
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Konteó topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- E-roller topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest