- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hobby elektronika
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Apple asztali gépek
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
- 

Hali! 
 Láttam hasonló topicokat, de nem konkrétan az én problémámról szóltak, gondoltam nyitok egyet.
 Szóval: felraktam a 64 bites XP-t, gondoltam, ha már a proci 64 biten is képes ketyegni, hát miért ne...?! A problémám a következő: van 2 kártyám (PCI-os mind a 2), és egyszerűen nem tudom őket felismertetni a 64 bites XP-vel. (gondolom ez nem újdonság) Drivert sem találtam hozzájuk, így hát arra jutottam, hogy a gyártó alapból 32 bites OS-re csinálta őket. (gondolom ez nem újdonság) Drivert sem találtam hozzájuk, így hát arra jutottam, hogy a gyártó alapból 32 bites OS-re csinálta őket.
 DE...nem létezik mégis valamilyen megoldás, hogy használni tudjam ezt a 2 hardvert is x64 alatt? Légyszi írjatok valami bíztatót, mert nem lenne rossz a 64 bites XP.
 Köszönettel!
 (A 2 cucc: WinFast TV2000XP TV tuner és egy TP-Link TL-WN551g WLAN kártya. A többi cuccom megy szépen, ezt a kettőt kéne meghekkelni valahogy.)
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Autós topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Rap, Hip-hop 90'
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

(gondolom ez nem újdonság) Drivert sem találtam hozzájuk, így hát arra jutottam, hogy a gyártó alapból 32 bites OS-re csinálta őket.
 (gondolom ez nem újdonság) Drivert sem találtam hozzájuk, így hát arra jutottam, hogy a gyártó alapból 32 bites OS-re csinálta őket.