- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
P.H.
senior tag
Inkább ide.
Ott válaszolok a tunerrel kapcsolatban.
-
bnss
veterán
válasz
csabyka666
üzenetére
Windows XP kérdések és válaszok kérdezz inkább ott, légyszíves legközelebb ne nyiss új topicot keresés/körültekintés nélkül.

-
Hali!
Láttam hasonló topicokat, de nem konkrétan az én problémámról szóltak, gondoltam nyitok egyet.
Szóval: felraktam a 64 bites XP-t, gondoltam, ha már a proci 64 biten is képes ketyegni, hát miért ne...?! A problémám a következő: van 2 kártyám (PCI-os mind a 2), és egyszerűen nem tudom őket felismertetni a 64 bites XP-vel.
(gondolom ez nem újdonság) Drivert sem találtam hozzájuk, így hát arra jutottam, hogy a gyártó alapból 32 bites OS-re csinálta őket.
DE...nem létezik mégis valamilyen megoldás, hogy használni tudjam ezt a 2 hardvert is x64 alatt? Légyszi írjatok valami bíztatót, mert nem lenne rossz a 64 bites XP.
Köszönettel!
(A 2 cucc: WinFast TV2000XP TV tuner és egy TP-Link TL-WN551g WLAN kártya. A többi cuccom megy szépen, ezt a kettőt kéne meghekkelni valahogy.)
Aktív témák
- Cudy routerek
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmgyűjtés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

(gondolom ez nem újdonság) Drivert sem találtam hozzájuk, így hát arra jutottam, hogy a gyártó alapból 32 bites OS-re csinálta őket.