Aktív témák

• Achill3uS

nagyúr

A fenti ramok eladóak, gari nincs, 1 hetet vállalok én rá.
    Nos azt írtam tuningramok mivel winbond gyanús chipek vannak rajta és elég szépen mentek a 939-es gigabyte lapomban, de a DFI nF3-mamban nem mennek rendesen (pech mert nem akartam eladni őket :O ) így megválok tőlük.
    Itt egy külföldi link Bővebben: link mire képesek elméletileg! (a chip és nyák számok egyeznek!!) Ugyanis nekem ennyit nem sikerült soha kihozni belőlük mert pont a DFI nem szereti amiben kaphatnának elég feszt.. De tesztelgettem őket és 3,3v-on voltak olyan melegek prime közben mint egy 500-as adata ram alapfesszel :) Szóval a feszt szeretik a próba alapján, de erre garit nem tudok vállalni, saját felelőségre tuningoljatok :)
    Nekem alapfesszel ennyit sikerült kihozni belőlük: 420mhz-ig 2-3-3-5 1T, 466mhz 2,5-3-3-8 1T. Én holnap elutazok és csak aug. elsején jövök vissza de addig hagyom a topicot hadd nézegessétek ;)
    Ár: 20k (Légyszives az én 5-ért tudok újonnan vdata-t hsz-ek kerüljenek mert meg lehet nyugodni azok nem ilyenek.. a jobb d43-mak is ennyiért mennek.. nah nem szaporítom a szót up :) )

Aktív témák