Hirdetés
Aktív témák
-
Macilaccc
tag
Nagyon jó kis ramok, csak sajna nem hiszem, hogy ezt én megtudnám fizetni! Egyenlőre csak azt tudom mondani, mint eddig, hogy ha nem tudod beszámítani, akkor várnom kell még, hátha vki elviszi itt a ramom, és akkor tudok utánna másik ramot venni, vagy ráfizetek a samsungra.
Sajnos ez a két modul van csak a gépben, és ugye ram nélkül meg nem megy a gép
, amire meg ugye szinte minden nap szükségem van.
Ramcsere mondjuk csak a procc tuning miatt lenne aktuális, mert akkor a 3ghz-s procim mehetne 4-en, a ramok meg ugye 4/3 al mennének, a mostani 1:1 helyett! Remélhetőleg ez gyorsítana a gépen!
Csak halkan kérdezem meg : Mi az ára amúgy a ramjaidnak? Everest eredmények vannak róla intel procinál? Az én samsungjaim olvas : 6800, ír 2500 p4-el
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Assetto Corsa Rally
- Autós topik
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, amire meg ugye szinte minden nap szükségem van.