Hirdetés
Aktív témák
-
Macilaccc
tag
Nagyon jó kis ramok, csak sajna nem hiszem, hogy ezt én megtudnám fizetni! Egyenlőre csak azt tudom mondani, mint eddig, hogy ha nem tudod beszámítani, akkor várnom kell még, hátha vki elviszi itt a ramom, és akkor tudok utánna másik ramot venni, vagy ráfizetek a samsungra.
Sajnos ez a két modul van csak a gépben, és ugye ram nélkül meg nem megy a gép
, amire meg ugye szinte minden nap szükségem van.
Ramcsere mondjuk csak a procc tuning miatt lenne aktuális, mert akkor a 3ghz-s procim mehetne 4-en, a ramok meg ugye 4/3 al mennének, a mostani 1:1 helyett! Remélhetőleg ez gyorsítana a gépen!
Csak halkan kérdezem meg : Mi az ára amúgy a ramjaidnak? Everest eredmények vannak róla intel procinál? Az én samsungjaim olvas : 6800, ír 2500 p4-el
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Itt van Elon Musk chat alkalmazása, nem fogod elhinni, mi a neve
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Assetto Corsa Competizione
- Proxmox VE
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A15 Notebook! 7435HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Új 0km es garanciás asus zephyrus m16! Rtx 4080 / i9 / 32gb / 1tb / 240hz OLED MINI LED!
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, amire meg ugye szinte minden nap szükségem van.