Aktív témák
-
pegazus
senior tag
mennyit akarsz a ramjaidér?
-
Macilaccc
tag
up
-
^Bundi^
őstag
512MB DDRII PC667 - 2év gar 512MB DDRII PC667 ( Samsung)
11375/db
beszámítani nemtok -
Macilaccc
tag
Nagyon jó kis ramok, csak sajna nem hiszem, hogy ezt én megtudnám fizetni! Egyenlőre csak azt tudom mondani, mint eddig, hogy ha nem tudod beszámítani, akkor várnom kell még, hátha vki elviszi itt a ramom, és akkor tudok utánna másik ramot venni, vagy ráfizetek a samsungra.
Sajnos ez a két modul van csak a gépben, és ugye ram nélkül meg nem megy a gép, amire meg ugye szinte minden nap szükségem van.
Ramcsere mondjuk csak a procc tuning miatt lenne aktuális, mert akkor a 3ghz-s procim mehetne 4-en, a ramok meg ugye 4/3 al mennének, a mostani 1:1 helyett! Remélhetőleg ez gyorsítana a gépen!
Csak halkan kérdezem meg : Mi az ára amúgy a ramjaidnak? Everest eredmények vannak róla intel procinál? Az én samsungjaim olvas : 6800, ír 2500 p4-el -
tts
addikt
igen 2×512
Bővebben: link
991404
sajna én nem szoktam beszámítani - viszont a RAM szla és gar - zsír új -
Macilaccc
tag
up
-
Macilaccc
tag
oks, jegyeztem, ha valakinek kell esetleg a samsung, akkor ..., addig viszont a beszámítás mehet, vagy ha vkit érdekel, kp-ért viheti a samsungot! Árat ne kérdezzetek a samsungra, mert perpill fogalmam sincs! Majd megegyeznénk vhogy, hogy a vevő, és én is jól járjak!
Tehát továbbra is keresek 667-es ramokat! Bombázhattok ajánlatokkal! -
Macilaccc
tag
up
-
bela22
tag
up, mert én is keresek ilyen 667-es ramot!
[Szerkesztve] -
Macilaccc
tag
Tehát : Keresek 2x512 Mb ddr2 667 ramot, 2x512 ddr2 533 samsung ram beszámításával, amik 5-5-5-11 ben mennek 690-et, és kisker garisak!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest