Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- iPad topik
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Androidos fejegységek
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
pegazus
senior tag
mennyit akarsz a ramjaidér?
-
Macilaccc
tag
up
-
^Bundi^
őstag
512MB DDRII PC667 - 2év gar 512MB DDRII PC667 ( Samsung)
11375/db
beszámítani nemtok

-
Macilaccc
tag
Nagyon jó kis ramok, csak sajna nem hiszem, hogy ezt én megtudnám fizetni! Egyenlőre csak azt tudom mondani, mint eddig, hogy ha nem tudod beszámítani, akkor várnom kell még, hátha vki elviszi itt a ramom, és akkor tudok utánna másik ramot venni, vagy ráfizetek a samsungra.
Sajnos ez a két modul van csak a gépben, és ugye ram nélkül meg nem megy a gép
, amire meg ugye szinte minden nap szükségem van.
Ramcsere mondjuk csak a procc tuning miatt lenne aktuális, mert akkor a 3ghz-s procim mehetne 4-en, a ramok meg ugye 4/3 al mennének, a mostani 1:1 helyett! Remélhetőleg ez gyorsítana a gépen!
Csak halkan kérdezem meg : Mi az ára amúgy a ramjaidnak? Everest eredmények vannak róla intel procinál? Az én samsungjaim olvas : 6800, ír 2500 p4-el -
tts
addikt
igen 2×512
Bővebben: link
991404
sajna én nem szoktam beszámítani - viszont a RAM szla és gar - zsír új -
Macilaccc
tag
up
-
Macilaccc
tag
oks, jegyeztem, ha valakinek kell esetleg a samsung, akkor ..., addig viszont a beszámítás mehet, vagy ha vkit érdekel, kp-ért viheti a samsungot! Árat ne kérdezzetek a samsungra, mert perpill fogalmam sincs! Majd megegyeznénk vhogy, hogy a vevő, és én is jól járjak!
Tehát továbbra is keresek 667-es ramokat! Bombázhattok ajánlatokkal! -
Macilaccc
tag
up
-
bela22
tag
up, mert én is keresek ilyen 667-es ramot!
[Szerkesztve] -
Macilaccc
tag
Tehát : Keresek 2x512 Mb ddr2 667 ramot, 2x512 ddr2 533 samsung ram beszámításával, amik 5-5-5-11 ben mennek 690-et, és kisker garisak!
Aktív témák
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Assetto Corsa Rally
- iPad topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Gamer PC v2 , i5 14400F , RTX 5060 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, amire meg ugye szinte minden nap szükségem van.