Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Tommer
tag
Rendben van, az adataimnál lévő e-mail cím az érvényes, de most előbb meg kell néznem a holnapi napot, elvileg OK lesz, de mint említettem a munkámtól függ, szerintem olyan 12:00 felé, vagy délután 16:00 után tudnánk találkozni! De persze majd írok, vagy ide, vagy a mail címedre!
Visszatérve az ASUS A7N8X -re, hát nálam ez volt a helyzet, lehet, hogy speciális, de a legújabb BIOS volt rajta, és mégsem szerette a HYNIX ramokat! Lehet, hogy egyedi eset, azért írtam le, mert nálam ez volt a nagy helyzet, szóval ebben a rohadt számítástechnikában semmi sem biztos! -
vakarcs
aktív tag
-
Tommer
tag
Na csak, hogy világos legyen, azért írom a kipíóbálást, mert van nekem egy ASUS A7N8X lapon is, vettem bele 2x512 DDR400 Hynix ramot Gianni-tól, de nem működött benne, (persze a memória teljesen jó volt), akkor kicsrélte Gianni 2x512 DDR400 ismét Hynix-re, de ezzel sem működött, persze ezek a memóriák is tökéletesek voltak ( Csak nem ebben a lapban), na akkor végső elkeseredésemre kicserélte Gianni emberünk 2x512 DDR400 dobozos KINGMAX memóriákra és láss csodát csak úgy süvített a rendszer! Vagyis:
az ASUS A7N8X nem szerette a Hynix memókat!
Na ennyi a történet! Ezért írtam a kipróbálást, mert e memóriáknak biztos, hogy semmi bajuk nincs! -
Tommer
tag
Jó el tudom vinni, ha igaz napközben is, de ez a holnapi naptól függ! Remélem olvastad a módosított hozzászólásom is, az alapján hozz döntést! De ha mondjuk nem mükszik az alaplapodban akkor nyugottan szólj és visszaveszem! Szóval még kipróbálást is adok, ha úgy jobb neked! Nekem nem sürgős, mint írtam mükszik duálban a kettő csak majd bővíteni szeretnék!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Tommer
tag
Igen gari van rá, úgy elvileg 8 hónap, de ezt meg kell néznem! A mai nappal kapcsolatban pegid, hááááát nem tudom, lehet, hogy holnap lesz belőle, vagy ma csak olyan 19:00-felé lehetne róla szó sajna (marha sok ma a munkám)! Valamint egy ABIT NF7 -ben mükszik duálban, csak hát úgyibár több ram kell bele, így eladnám és vennék helyette egy 1db vagy 2db 512-est!
De azért szólok, hogy a lapot (ABIT NF7) és a ramokat, egyszerre vettem szóval a garilapon nemcsak a memória, hanem az alaplap is rajta van! Szóval csak így tudom adni a garancialapot!
[Szerkesztve] -
Tommer
tag
Eladó a címben említett 2x256MB SAMSUNG RAM. Úgy 2 hónaposak, nem voltak tuningolva és nem is tudom, hogy mit bírnak a ramok! Most duálban mennek alapon! Megnézhető, tesztelhető és elvihető.
Az ár: 2x3500 = 7000 Ft.
Aktív témák
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,Win.11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest