- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
köszi segítséget, mindjárt neki is esek :)
-
én nem vagyok Hynix ram tulaj de azt hiszem tudok segiteni :D
a cpu:ram beállítás nem a ramoknak fontos igazán hanem a procinak, ugyanis az a legjobb ha 1:1 ben mennek de itt inkább a proci lehet komoylabb tuningnál a szűk keresztmetszet.. feszültséget nem igazán érdemes 2.7V fölött adni neki, ha azt szeretnéd hogy ne halálozzanak el a ramok idő előtt:D
az időzítés, pedig olyan hogy minnél nagyobb mhz-en mennek a ramok, annál nagyobb időzítéseket kell neki adni..
ja most látom hogy milyen procid van :P, ezzel mennie kell a 250FSB-nek.. szerintem 1:1 ben próbáld meg, a lehető legnagyobb időzitésekkel, és ha stabil a rendszer akkor el lehet játszadozni azzal hogy csökkented az időzítést..:D
remélem segitettem valamit :D -
először is azért nyitok ennek új témát mert nem találtam ezekről a ramokról tuning infókat és meguntam a keresgélést :(
2x256/400 Hynix d43 tulajdonosok segítségét kérném.
arra lennék kiváncsi hogy milyen beállításokkal (cpu:ram, fesz, késleltetések) tudnám 500mhz körül hajtani.
konfig:
cpu: p4 3.0 ee
lap: abit is7
előre is köszönök minden segítséget és hozzászólást :))
Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest