Hirdetés
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- OLED monitor topic
- Androidos tablet topic
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poszy
csendes tag
Még annyit fűznék hozzá a fentebb leírtakhoz, hogy ez természetesen az én egyéni szociális problémám! Mármint az, hogy naív voltam és bevállaltam ezt a tanfolyamot. Sajnos a visszalépésre nem lett volna esélyem, mert idő közben olyan magánéleti problémáim adódtak, hogy ha akartam sem tudtam volna minden órára bemenni, tehát én ezzel már szerződést szegtem... Nekem elég volt pár órát eltöltenem az iskolában ahhoz, hogy tudjam, nekem ez a szint amit ott oktatnak "középfok" címen az köszönő viszonyban sincs a valódi középfokkal. Tehát én nem profitáltam belőle jóformán semmit. Sem anyagilag, sem pedig tudás szinten. Kaptam még pár darab fénymásolt A4-es papírt amelyek az alap HTML kódokat tartalmazták (igénytelen fénymásolatok voltak.) Ez is vicces! Excel, word, Powerpoint, Acess, a Windows használata stb... ez is alap szint volt, de mindegy. Legalábbis nekem alap. Kb. ennyiből állt a középfokú oktatás. Aki régen a Dos alatt qbasicben írt néhány programot az nem fog lehidalni egy windows használattól sem... Amit pedig feljebb linkelt valaki referencia "weblapot" az szánalmas. Persze a szándék a fontos. 10 perc alatt sokkal igényesebbet össze lehet dobni. Tulajdonképpen az oktatással nem is lett volna probléma , de nem ennyi pénzért és nem hitegetve a diákokat, hogy persze OKJ bizonyítvány, így meg úgy elismert stb..
A tanár ugyan lelkiismeretes volt, amennyire én észrevettem, de azért az elég cinkes, hogy nem vette észre azt, hogy vírusos a lemez... Nem csak én tettem szóvá az osztályból! Ilyen erővel mondhatta volna azt is, hogy "gyerekek a mai házi feladat az lesz, hogy az oktatáshoz megfelelő szoftvereket keressétek meg valamelyik torrent oldalon és töltsétek le"
Vicces...
Ezért a pénzért valóban nem éri meg. Én is azért mentem bele, mert érettségim sajnos nincs, és bíztam ebben a bizonyítványban. Nem is értem, hogy lehettem ilyen hülye. Mindegy, a lényegen nem változtat. Lett belőle egy szép nagy, kemény fedeles diploma (oklevél)... amivel a seggemet kitörölhetem. Mondjuk fali dísznek elmegy... Ez meg, hogy már 570.000Ft-nál tart a képzési költség, egyenesen pofátlanságnak tartom. Félre ne értsen senki, nem lehúzni akarom az iskolát, de irreálisan magas az az összeg amit lehúznak az emberről. Aki teheti nézzen más alternatíva után!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP OMEN 15 // Ryzen 7 5800H // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 3070
- Asztali PC , R7 5700 , RX 5700 , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Precision 3570 15.6" FHD IPS i7-1255U T550 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vicces...