Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Poszy

csendes tag

válasz Poszy #355 üzenetére

Még annyit fűznék hozzá a fentebb leírtakhoz, hogy ez természetesen az én egyéni szociális problémám! Mármint az, hogy naív voltam és bevállaltam ezt a tanfolyamot. Sajnos a visszalépésre nem lett volna esélyem, mert idő közben olyan magánéleti problémáim adódtak, hogy ha akartam sem tudtam volna minden órára bemenni, tehát én ezzel már szerződést szegtem... Nekem elég volt pár órát eltöltenem az iskolában ahhoz, hogy tudjam, nekem ez a szint amit ott oktatnak "középfok" címen az köszönő viszonyban sincs a valódi középfokkal. Tehát én nem profitáltam belőle jóformán semmit. Sem anyagilag, sem pedig tudás szinten. Kaptam még pár darab fénymásolt A4-es papírt amelyek az alap HTML kódokat tartalmazták (igénytelen fénymásolatok voltak.) Ez is vicces! Excel, word, Powerpoint, Acess, a Windows használata stb... ez is alap szint volt, de mindegy. Legalábbis nekem alap. Kb. ennyiből állt a középfokú oktatás. Aki régen a Dos alatt qbasicben írt néhány programot az nem fog lehidalni egy windows használattól sem... Amit pedig feljebb linkelt valaki referencia "weblapot" az szánalmas. Persze a szándék a fontos. 10 perc alatt sokkal igényesebbet össze lehet dobni. Tulajdonképpen az oktatással nem is lett volna probléma , de nem ennyi pénzért és nem hitegetve a diákokat, hogy persze OKJ bizonyítvány, így meg úgy elismert stb..
    A tanár ugyan lelkiismeretes volt, amennyire én észrevettem, de azért az elég cinkes, hogy nem vette észre azt, hogy vírusos a lemez... Nem csak én tettem szóvá az osztályból! Ilyen erővel mondhatta volna azt is, hogy "gyerekek a mai házi feladat az lesz, hogy az oktatáshoz megfelelő szoftvereket keressétek meg valamelyik torrent oldalon és töltsétek le" :N Vicces...
    Ezért a pénzért valóban nem éri meg. Én is azért mentem bele, mert érettségim sajnos nincs, és bíztam ebben a bizonyítványban. Nem is értem, hogy lehettem ilyen hülye. Mindegy, a lényegen nem változtat. Lett belőle egy szép nagy, kemény fedeles diploma (oklevél)... amivel a seggemet kitörölhetem. Mondjuk fali dísznek elmegy... Ez meg, hogy már 570.000Ft-nál tart a képzési költség, egyenesen pofátlanságnak tartom. Félre ne értsen senki, nem lehúzni akarom az iskolát, de irreálisan magas az az összeg amit lehúznak az emberről. Aki teheti nézzen más alternatíva után!

Új hozzászólás Aktív témák