Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AuDiToR

csendes tag

... bocsánat még ismerkedem a fórummal...
    lemaradt a vége...

Sziasztok!

Újoncként engedjetek meg egy hozzászólást az én részemről is az iskola védelmében. Először is, kifejezetten ezért regisztráltam, ugyanis a mi csoportunkban a tanárunk hívta fel a figyelmünket arra, hogy mi folyik itt a fórumokon. Meggyőződésem, hogy ezek a helyek nem mutatnak objektív képet a valóságról, a felmerülő hiányokat, hibákat óriási méretűre dagasztják, egszerűen csak azért, mert nem heterogén a fórum hozzászólóinak összetétele. Ezen a vonalon indulva meglátásom szerint a helyzet a következő:
    1. általában azok találnak ide, akik valamilyen információhoz szeretnének jutni
    - nem kompetens, információi hiányosak, befolyásolhatók
    2. vagy azok, akik kifejezetten negatív véleménye van a dologról
    - nem úgy történt valami, ahogy ő ezt elképzelte
    - nem olvasta el a szerződést és igyekszik ezt a másik félre kenni
    - informatikában jártas, vagy szakmabeli,
    - konkurrens cégnél dolgozik,
    - igyekszik a laikus felhasználó számára oly gyakori IT ködösítést a tökélyre fejleszteni
    - egyszerűen csak dögöljön meg a szomszéd tehene is
    3. akik meg vannak elégedve ezzel a képzéssel és céggel
    - volt és jelenlegi diákok
    - tanárok
    - a cég munkatársai
    Ez utóbbiról csak annyit, hogy látván a közelmúltban szaporodott új regeket és hozzászólásokat, kezd a fórum egyensúlya rendeződni és ez így is van rendjén.

Szóval csoportomban webszerkesztést tanulunk heti 4 órában. Természetesen ennek összetétele sem homogén; így atán biztosan lesz itt is olyan, akinek az itt szerzett tudás semmit nem fog érni. A papír lehetőségén túl én már most tudom a munkámban kamatoztatni az itt tanultakat (cégemnél a levelezés és a reklámanyagok is az én feladatom), tanárunk türelmes és - ami nagyon fontos - aktuális, ami különösen a webszerkesztésben lehet fontos.

Száz szónak is egy a vége: - Fikázzatok nyugodtan, mi tanulunk!
    Aki komolyan gondolja és egy igazán korszerű tudást szeretne, az nyugodtan vágjon bele a 2F-nél!

Új hozzászólás Aktív témák