Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
deepwell
aktív tag
Hali mindenki !
En legalabb 1 evig hasznaltam 2 tapot, ugy hogy az egyik ATX es volt es egy relevel kapcsolta az ATs tapomat. az ATs rol ment 2 HDD meg 2 CDrom meg egy csomo venti a tobbi az ATX esrol. Soha semmi gondom nem volt ezzel, de egyszercsak elkezdtem olvasgatni a PHt itt telebeszeltek a fejem, hogy nagy szerencsem van hogy eddig nem egett le semmim, igy felhagytam a ket noname tappa, es inkabb vettem egy Coolink AP400X es tapot. Biztos, hogy adodhatnak gondok abbol, hogy a rendszernek ket kulonfajta +5 es +12 voltja van, de en egy even keresztul semmi problemat nem tapasztaltam !!!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Tesla topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- SSD kibeszélő
- iPad topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mikrotik routerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi