Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
deepwell
aktív tag
Hali mindenki !
En legalabb 1 evig hasznaltam 2 tapot, ugy hogy az egyik ATX es volt es egy relevel kapcsolta az ATs tapomat. az ATs rol ment 2 HDD meg 2 CDrom meg egy csomo venti a tobbi az ATX esrol. Soha semmi gondom nem volt ezzel, de egyszercsak elkezdtem olvasgatni a PHt itt telebeszeltek a fejem, hogy nagy szerencsem van hogy eddig nem egett le semmim, igy felhagytam a ket noname tappa, es inkabb vettem egy Coolink AP400X es tapot. Biztos, hogy adodhatnak gondok abbol, hogy a rendszernek ket kulonfajta +5 es +12 voltja van, de en egy even keresztul semmi problemat nem tapasztaltam !!!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AMD Phenom II X6 1090T Black Edition Hatmagos AM3 processzor, + CPU hűtő
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5-8400 / 8400T
Üzleti előfizetők hirdetései
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest