Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Házimozi belépő szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
proci985
üzenetére
Ja,néztem a logout cikkeidet,jól sikerültek,grat. A monitorjaink is majdnem megegyeznek nekem IPS231 van. A képek alapján ugyan úgy van nekem is az asztalom,illetve a monitor mögött a fal,és a két ablak is. Mint két tojás csak a falon lévő kép más.. (eskü,nem copyzok!!)

-
válasz
proci985
üzenetére
Igen,ez volt. Mondjuk a játékban 60 alá nem lehet menni,de ahogy nézem ez hibás képlet,mert ahhoz,hogy korrigálni tudjam jobban ezt a jelenséget,ahhoz 90 főlé kellene mennem jócskán. Értem én,hogy oldalra nem lát tisztán az ember,de pl,ha ülsz egy repülőben,ahol kb ez a szitu (3 ablak) és elfordítod a fejed jobbra vagy balra,akkor rendesen látod ugye azt a területet is. Itt a játékban engedhetnének ebből a "valóságos" megjelenítésből,annélkül,hogy megmozdítanád az egeret (fejmozgás),ugyan úgy tisztán láthatóvá tehetnék. Pl legtöbbször elég csak a szemeddel abba az irányban nézni,a fejed elmozdítása nélkül. Elnézést,hogy ennyit írtam,lehet kipróbálom majd a portré módot is.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- BMW topik
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Sorozatok
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Házimozi belépő szinten
- The Crew sorozat
- További aktív témák...
- 0% THM 3 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő