Új hozzászólás Aktív témák
-
Domonkos
addikt
válasz
Tomdriver #1735 üzenetére
Az ido nagy reszeben programozasra - a maradek idoben meg munkara (aminek nagy resze szinten programozas...). Ami klassz, hogy egyszerre sok filet vagy outputot lehet olvashato meretben, egymas takarasa nelkul nyitva tartani. Kevesebbet kell keresgetni es foloslegesen pakolaszni es kattintgatni az inditott programok kozt. Meg igy most mar van egy dedikalt monitor a fordito es debugger parosnak, amirol most mar alig ha le tudnek mondani
Amikor a 2. sor monitort vettem, akkor igencsak elgondolkoztam, hogy nem lenne-e egy 4k-s monitor jobb valasztas, de aztan arra jutottam, hogy a bitmap fontjaim amugy is jobban fognak mutatni ekkora pixelsuruseg mellett, meg hogy tiling ablakkezelesnel is jobb a tobb, kisebb monitor (amit most mar en is vitatnek). Tovabba az sem volt utolso szempont, hogy a mar meglevo tipusu monitorokbol figyingekert tudtam ujakat szerezni. Haromrol hatra valtani viszont kozel sem volt akkora elorelepes, mint egyrol haromra.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS GeForce RTX 5070 PRIME OC 12GB GDDR7 Videokártya
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, garanciás (2026.04.29)
- Eladó RX 7600 OC 8GB videokártya hibátlan, kitűnő állapotban
- SAPPHIRE RX 9060 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya!
- Powercolor RX 5700 XT Red Devil videókártyát keresek!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest