Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Régebbi szériás M Audio BX8-at érdemes lenne lecserélni ADAM Audio T8V-re?
Most ismerősöm elviné a BX-8 at egész jó árban. -
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Régebbi szériás M audio BX8-at szeretném kiegészíteni egy subwoferr-el!
Van valami ajánlott darab? árban jó lenne 150-200ezer között megállni. -
Intruder A 6
aktív tag
Na végre sikerült beüzemelni az M Audio BX 8-akat, iszonyatosan szépen szólnak nagyon örülök neki
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
visszapostáztam a microlab solo 6c-t a szervizbe, majd elbírálják valóban xar-e és akkor a bolt visszautalja a vételárat, legalábbis ebben egyeztünk meg.
Bár kiváncsi vagyok hány hétbe telik mire visszakapom a vételárat
Na de a következő miatt kérnék segítséget,
Megvan az utód M audio BX8 studio monitor, de sajna semmi kábelt nem mellékelt a gyártó, majd talán jövőhónapban tudok hozzá venni egy studio monitor hangerőszabályzót is, de addigis valahogyan rá kéne kötni őket a gépre , akár egyenként is csak kipróbálás erejéig is.
XLR és 6,3-as jack csatlakózók vannak rajta, én arra gondoltam hogy jack-rca kábelt vennék 2db-ot és egy ilyen átalakítóval dugnám be a hangkariba [link] nemtudom lehet ez így baromság amit írtam de nem vagyok nagyon otthon a témában, működne ez ebben a formában? -
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
ezeket az aktív studio monitor hangfalakat hogyan lehetne rákötni a hangkártyára, mert hát így s hangerőszabályzás sincs megoldva , meg milyen kábel kell hozzá?
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Ma megérkezett a várva várt Microlab Solo 6C.
Kapásból az aktív hangszóróból csak recsegés-zörgés jön, a másik, hát mit ne mondjak elég nagy csalódás, tudom párban lenne az igazi, de a Z5500 után elég lehangoló a hangja,
Most nem tudom mit tegyek, ilyent nem szeretnék, egy MODECOM MC-SHF120U vajon jobb választás lehet?
vagy esetleg kérjem vissza a vételárat és valami komolyabb, ez hangerőben nekem nagyon kevés, nem tudom a Modcom mennyivel lehet jobb.[ Szerkesztve ]
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Megrendeltem a Microlab Solo6C-t, bár sajnos majd csak Januárban fog ideérni már nagyon várom mit tud majd,
Bár Logitech Z-5500 után nemtudom mire lehet számítani, remélem azért elég mély van benne.
Z5500-on kb negyedig volt a sub tekerve, szinte mindig, az elég volt mindenre.
Addig kéne találnom valami jó kis zenéket Flacc formátumban amivel majd bejáratom ha megérkezik. -
Intruder A 6
aktív tag
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Tesómnak szeretnék venni valami hangfalszettet, mit tudtok ajánlani 16000ft-ig bezárólag, főleg zenére és játékra használná.
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Genius SW-G2.1 3000 mik a tapasztalatok?
Esetleg más alternatíva 30ezerig?
Zenére, filmre kellene 2.1 -
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Én egy Logitech Z-5500-et szeretnék lecserélni egy jobb fajta 2.0 vagy 2.1 szettre.
Zenére kellene főleg, árban max 65-70000ft a plafon. -
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Corsair SP2500-ról van valakinek tapasztalat?
Bár a vezetékes távirányitót botránynak tartom ebben az árkategóriában. -
Intruder A 6
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest