Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Fali konzol lapos tévékhez
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gombinyó
őstag
Sziasztok!
Látom sokan ajánljátok a Creative X-FI HD-t, mint külső hangkártya/DAC. Valakinek van esetleg tapasztalata kínai alternatívával? 15e ft körül kijönne az FX DAC-X6. Használt már ilyet esetleg valaki? Alin elég sok a pozitív feedback róla.
[ Szerkesztve ]
-
Gombinyó
őstag
válasz matyi012345 #38506 üzenetére
Nekem sokat javított a Solo 6C-n, hogy ledugóztam a reflexnyílásokat. Szintén nem tudom elég távol rakni a faltól (kb 20 cm) és nyílt reflexnyílással pocsék, szétesett hangot kaptam.
-
Gombinyó
őstag
válasz Humbucker #42144 üzenetére
Az aktív hangfalban van beépített erősítő, ebben a topikban főként ezekről van szó. A passzívhoz kell egy erősítő is, hogy meg tudd hajtani. A DAC pedig a beérkező digitális jelből csinál analógot. Főleg stereo rendszerekben van jelentősége. Több csatornánál általában az erősítőben van beépített dac, így nincs szükség külön eszközre ehez.
-
Gombinyó
őstag
válasz Degeczi #53517 üzenetére
Nekem a 6C-ben a reflex cső volt kiszakadva bontatlan állapotában. Ott zörgött a hangfalban. Nem akartam a garis tortúrát, így kivettem a hangszórót és azon a nyíláson vissza ragasztottam a helyére. Nem volt nagy művelet, de akkor is... Mellesleg volt folyamatosan egy zavaró alap búgása, amivel nem lehetett mit kezdeni.
-
Gombinyó
őstag
Sziasztok!
Pc mellé filmezni, játszani, zenélni milyen aktív monitor 2.0 lenne az ideális választás 100-150ezer környékén? Dac van és csak új szett jöhet szóba.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest