Hirdetés
- Raspberry Pi
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Projektor topic
- nVidia GeForce GTX 1060 (GP106)
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz nanizo #10791 üzenetére
Ezt már sajnos egy elektronyos emberkétől kell, hogy mit lehet tenni. most mondhatom neked hogy próba egy túlfeszvédős elosztó... de lehet továbbmenni hogy biztosíték kábel óra blabla... Ezt nem az én tisztem eldönteni. esetleg a géptől független konnektorba dugd be a hangfalat ilyesmivel lehet játszani. ha meg régi hűtő most nem mondhatom hogy jajj cseréld már ki azt is gyorsan Érted
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
válasz nanizo #10789 üzenetére
Igen énis hűtőre gondoltam azoknál reális az ilyen időközi bekapcsolás. Hát kérlek erre megoldás. Na az szép mert nem hiszem hogy egy túlfesz védős elosztó kisímítaná. ámbár... esetleg másik konnektor. de amúgy egyszerű nyomd fel a villanyt és amikor a hangfal pukkan vagy zörren akkor a villanynak is csökkenie ingadoznia kell. nem lehet hogy nagyon régi a lakásban a villanyóra biztosítéktábla? hát a hangszóróknak sem meg az erősítőnek sem tesz túl jót. de furi hogy a tápegysége ezt nem viszi el... Furcsállom. És ezt a hibajelenséget gariztatásnál bebizonyítani hallod...
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
válasz nanizo #10787 üzenetére
Szia!
Előtte más hangszóróval csinálta a gép ezt? vagy fejhallgatóval?
Hát furi. És ezt magas vagy alacsonyabb hangerőn csinálja? Nem kapcsol be vagy ki valami a lakásban ami nagyobb áramot zabál? Mert az okozhat tüskét az áramban és azzal nem tud a tápja mit kezdeni. De csak tipp esetleg. De félni jobb mint megijedni...Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest