Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PuMbA
titán
válasz
drzozo #34875 üzenetére
Tudom, hogy nem tudsz vele mit csinálni, de túl közel van a falhoz. Eléggé kiemelt basszusod van emiatt is. Ajánlani tudok, de biztos, hogy nem fog tetszeni, mert a hangfal valós tudását mutatja: a basszus 8 óránál legyen, tehát majdnem a legalján, a magas pedig 10-11 óránál
Ez mély kiemelésektől mentes hangzást ad a faltól távol, a falhoz közel pedig valamennyire mélykiemeltet.
-
PuMbA
titán
válasz
drzozo #28253 üzenetére
Hát igen, Soundsticks-nél bármi jobb
Most legalább, ha érdekel jobban a hangzás elindultál egy jó úton a Hoch-kal, ezt szerettem volna mondani, de ahogy látom te is így gondolod
(#28220) hentes555: Hát igen, ebből csak nagy átrendezéssel lehet kihozni komolyabbat, de kis tologatásokkal, ha van helyed javíthatsz a helyzeten.
-
PuMbA
titán
válasz
drzozo #28244 üzenetére
Használd egészséggel, viszont a gondolatmeneted elég furcsa:
"Nagyon sokan ajánlották/ajánlottátok a Kürbis-t, viszont számtalanszor volt olyan visszajelzés róla, hogy zúg, búg, recseg, kevés benne a mély."
A Hoch több részegységből áll, mint a Kürbis és nem sokkal drágább, tehát minőségre biztos nem jobb a Kürbisnél, ráadásul több elemet kell összehangolni. A kevés benne a mély is teljesen nem igaz, hiszen a Hoch-ban sincs nagyobb átmérőjű hangszóró, tehát egyáltalán nem tud több mélyet
Szóval a Kürbis-sel egy kicsit jobb hangminőséget kaptál volna, de már így döntöttél és ahogy látom nem bántad meg
Viszont következőnek olvasgatás helyett inkább hallgatás alapján ajánlanék hangfalat
-
Francia91
veterán
válasz
drzozo #28244 üzenetére
Vegre még egy ember, aki rajott, hogy kulon "melylada" nelkul is zene a zene, sot, anelkul az igazi
Milyen forrasrol hajtod? Integralt hangeszkoz vagy valami komolyabb? Mert ha integraltrol hasznalod, akkor egy picit kesobb erdemes beiktatni egy normalisabb hangforrast is (pl Musiland Monitor 01 vagy 02 US). Na akkor megint maskepp fog szolni, tobb hangszert, tobb reszletet fogsz benne hallani
Nekem egy ModeCom SHF-120U es Musiland Monitor 02 US Dragon parosom van, nem bantam meg, hogy megvettem oket. 3 honapig hasznaltam a ModeCom-ot integralt hangkartyavsl, aztan jott a Musiland. Teljesen mas karakterisztikaja lett a ModeCom-nak
-
törölt tag
válasz
drzozo #16730 üzenetére
Nekem ilyen van, csak ajánlani tudom. 13k most.
Arctic Sound 2.1 S362 -
harry
veterán
válasz
drzozo #16730 üzenetére
Ennyiért a javasolt sztereó szetteket nézd, Modecom 24, 32. Minden tekintetben szebben fognak szólni hasonló árkategóriás 2.1-nél. Vagy a példáddal érve, a takaród a sztereó szettekig ér. Az pedig nem érv, hogy notebook hangszórónál minden jobb, mert ennyi erővel egy pár ezres szett is jobb, ha meg már rászán az ember többet, akkor a pénzéért a lehető legjobbat keresse.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- E-roller topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Trollok komolyan
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest