-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
spanyoll #7731 üzenetére
Sziasztok!
Köszi a tippet, hogy a 1255A t mondjátok. Ma meghallgattam összesen három helyen a 1255At és az 1800At is
.
Namost megmondom őszintén, hogy az 1800A ban volt egy picivel több erő valahogy. Pont az amitől azt mondom ő kell nekem. És tudom, hogy ide panelba még sok is lesz. De valahogy megtetszett. Megmondom őszintén az 1255A nak volt egy pici dobozhangzása. De most megne kövezzetek ám. Eddig a 1255A mellett álltam és továbbra is lehet az lesz, főleg ha az 1800A nak nem megy lejjebb az ára... Nekem ez a szolid véleményem. Aztán vagy fucs vagy öröm lesz -
netseft
aktív tag
válasz
spanyoll #7729 üzenetére
Attól, hogy sokaknak tetszik a hangzása, nem feltétlenül fog neked is. Ráadásul mindenkinél más a szempontrendszer / igények, "különböző" az emberek hallása, eltérő a környezet is ahol hallgatod. Amiket itt olvasol vagy máshol az mindig ajánlás, nem kötelező, azt vedd ami neked bejön.
@gyiku: akkor ráérek vele, úgysincs sok szabadidőm.
-
djculture
félisten
válasz
spanyoll #7684 üzenetére
Most kéne ha azt a sokak által legagyizott sal-t is valahogy megtudnád hallgatni.Kíváncsi lennék rá,én még akinek megmutattam mindenki azt mondta a pénzét simán megéri.Hangerő hiánya pl tuti nincs,nagyobb szobát simán belehet vele zenélni.Van amúgy egy kisebb 10 ezres változata ahhoz még nem volt szerencsém.[link]
-
djculture
félisten
válasz
spanyoll #7651 üzenetére
Hát 17-20 ezerért biztos hogy nem ilyen geniusokat vennék,ezekkel el lehet dübörögni meg sziszegni de normális hifi hangot nem adnak le az tuti.Eleve az erősítő ic mindbe egy átlagon aluli típus,az ezer éves hifiszabványt se ütik meg ezek az ic-k a harmonikus torzitásuk óriási már három-negyed kivezérlésen is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest