Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Léghűtés topik
- Elülső tápos GameMax miditorony született a szellősség jegyében
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasiel
senior tag
válasz Dexar007 #41632 üzenetére
Akkor te abba a kategóriába esel, mint ismerősöm. Elsőként szögezzük le, hogy hallottam már több 2.1-et, illetve jómagam is arról váltottam (kb. 40 ezres kategóriáról beszélünk). Nekem egy Eris E8-am van egy nem belépő kategóriás DAC-al, plusz vállalható kábelezéssel. Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban, amelyeket általában ő hallgat. Közben elfelejti hozzátenni, hogy az ő rendszere esetében dinamikáról nem is beszélhetünk, plusz a mélyet is szépen "elkeni" a 2.1-e, ergo magasabb szintre tekerve igazi rezonanciakatasztrófa alakul ki. Brummogás az megvan, de semmi "élet" nincs benne, közel sem üt, ahol kellene, csak puffog az egész. Többek között ezt untam meg az előző Logi szettemben és cseréltem vállalható szinten lévő 2.0-ra. Amire közel sem mondom azt, hogy tökéletes, de számomra minden téren előrelépés, akár a játékokat, akár a filmeket nézzük, zenéről pedig ne is beszéljünk. Amúgy filmek esetében sincs problémám a méllyel, bőven elég.
Egyébként (sajnos) az emberek nagyon nagy százaléka akkor mondja valamire, hogy jól szól, ha hupog, adja a mélyet. A többi tartományt nem igazán tudják értékelni, csak közben cincogjon valami a magassugárzókból, oszt' jóvan. Persze elfogadom, ha másnak más tetszik, nem vagyunk egyformák. Ha szükséged van a fentebb írt mélyre, akkor neked bőségesen elég egy "olcsóbb" 2.1-es rendszer.[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
Egy tenyérnyi bt hangkeltőtől is tud remegni az asztal...
(#41635) Dexar007: Vegyél szubot a Kurbishez. Tényleg legyünk őszinték, ha neked minden ugyanolyan a mélyek mennyiségétől eltekintve, akkor felesleges is összevissza kísérletezni. Komolyan, engedd el a témát, aztán öntsd másba a pénzt!
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
"es remegtek a falak"
A remegés a hangzás szempontjából nem jót jelent Jó koncert arénában a 20-30Hz-et rendesen érezni lehet a testeddel, de mellette semmi nem rezeg vagy remeg. Ilyet Magyarországon nem nagyon tapasztalni, mert azért a Sportaréna is akusztikailag nem annyira jó. Hogy legyen ellenvélemény, nekem a JBL LSR305-ön néha túl sok a mély, azaz egyes számokban és filmekben szerintem nagyon eltúlozzák Ezeknél a számoknál azt kívánnám, hogy inkább legyen egy 4"-es hangfalam
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szólánc.
- Napelem
- CNC topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest