Hirdetés
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Akciókamerák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
Allien
veterán
Én is szerettnék ''átlagos'' felhasználó lenni, ha az átlag X2-s procit, és minimum 2x1 giga ramot jelentene!
Én tudnám mire használjam! Jelenleg Muskin-t szerettnék, megtettem a szükséges lépéseket ez irányában. Most jöhetne pár okoska, ezért leírom, mire KELLENE. Battlefield 2-nél a pályák gyorsabban töltődnek be, több másodpercel hamarabb, mint 2x512-vel. Minimum 5 másodperc, már hosszu idő! Az X2 meg arra kellene (majd), hogy realtime módban (Fraps progival) felvegyem az eseményeket!
Muskin-t Tts-nél kapni, csak sajna, ugye most rendeli meg, mert kifogyott belőle.
-
KINKY_007
aktív tag
Yoccoo árul 40-ért 2 giga corsair value-t, alapfeszen, alapbeállításokkal mennek 460-at (IC7, primestabil, de állítólag 2,5-3-3-6on is tudják).
-
pegazus
senior tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
inventor illetve 3dsmax-ra lenne használva(barátnőm által mert én csak játszok
). -
TXT
őstag
Az én ramjaim jelenleg 490-en mennek és még nem néztem a végét. Igaz, most 2,5-3-3-6 ami egy Asus A8N SLI Premiumban hasít!
- TWINX2048-3500LLPRO
Ha kell ilyen, vagy hasonló, ide kukkants be!
[link] -
Pusztán kiváncsiságból mi az amire neked 2 gb kell (és valóban ki is használja) mert én hiába vettem 2x 1 gb -ot nem nagyon látok gyorsulást lehet inkább eladom és veszek 2x 512 -t
-
pegazus
senior tag
Kellene nekem valami normálisabb 2db 1 gigás ddr ram!
Aktív témák
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Akciókamerák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Glorious Gaming Model O Wired Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Cooler Master MM712 RGB Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Dell G3 gamer laptop i5-9300H 16GB DDR4 NVIDIA GTX1650 Windows 11 Excellent akkumulátor gamer laptop
- Razer Basilisk V3 Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG Spatha X Wireless Gaming Mouse (Csak kábel) Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 1TB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3939, 100% Akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Én tudnám mire használjam! Jelenleg Muskin-t szerettnék, megtettem a szükséges lépéseket ez irányában. Most jöhetne pár okoska, ezért leírom, mire KELLENE. Battlefield 2-nél a pályák gyorsabban töltődnek be, több másodpercel hamarabb, mint 2x512-vel. Minimum 5 másodperc, már hosszu idő! Az X2 meg arra kellene (majd), hogy realtime módban (Fraps progival) felvegyem az eseményeket!