Hirdetés
- Hobby elektronika
- Videós, mozgóképes topik
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- ZIDOO médialejátszók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Üdvözöllek!
" 2.1 de hogyan? " 2.1-es jellel! Ha ilyet szeretnél, akkor a jelforrásod egyik (jobb vagy bal) ágát átmenetileg rá kell kötnöd a SUB-bemenetre! Ez sem lesz ugyan 2.1, de legalább szólni fog a SUB. Léteznek erre fejlesztett olcsóbb integrált áramkörök, ami a 2.0-ás jelet bizonyos eljárásokkal 2.1-szerű (pszeudo) hangzássá bővítenek, de az sem igazi 2.1!
Kaphatóak olyan egyszerű hangdobozok PC-hez, amik 2.1-es szerű hangot produkálnak 2.0-ás jelből alapból, de Te most nem ezt keresed!
Azt javaslom, hogy IDE vagy IDE írj a szakiknak, hátha van egy jobb ötletük!
-
bypoffy
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. PC-n alaplapi jack-ből megy erősítőre jel és azok a frontok. Vettem egy aktív sub-ot és az alaplapi mic/sub jackre kötöttem. Beállítottam az 5.1-et és a hátső hangfalakat illetve centert kiszedtem. Filmnél működik rendesen,de sztereo zenénél nem szól a subwoofer. Erre tudtok valami megoldást? Sima 2.1-et szeretnék úgy hogy sztereonál is szóljon a mély.
Aktív témák
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest