- Az Arctic (ismét) belép a házak piacára
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fapados Lexar SSD indul a PCI Express 4.0-s vágányról
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Van valami honlap ahol tesztelnek GT Igloo hűtőket többek között a 2510-est is
-
c*
aktív tag
Hathh. . . ma kezembe vettem egy zalman t alcu -t deh huh inkab fizetem a duplajat az atlagosnak de alabb nem adok, az a huto . . . isten. . .el se hiszem hogy nem tepi le az alaplapomat ;)) de megveszem . . .
-
MUŁĐER
addikt
Javítás: Hűtés neve Paraszt(TM) jetcoolin 2000+
-
MUŁĐER
addikt
Hai!!! A legjobb hűtés a világon. Neve: Paraszt(TM Licensed by Sanyee17 and 666) jetcooling 2000+. Mi történik ha kicsi hűtőt kap az embör egy 1800+-os palamino-ra? Sanyee féle(TM Licensed by Sanyee17) levesszük a ház oldalát!!!! (Halk!! Kb:30 db) 666 féle ubgréd: Kicsi szocreál piros talpas venti a ház nyitott oldalát (TM Licensed by 666) hűti!!!!!! Hőmérsékletcsökkenés=19 Celsius-fok!!!!!! (Agyonterhelt állapotban!) JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
:)):)):)):)):)):)):)):)):)):))
:)):)):)):)):)):)):)):)):)):)) -
Peat;)
veterán
Igloo 2510 vagy 2510pro-ja van már valakinek?Tapasztalat kellene.Valami jó hűtő max 5000ft-os csoda kéne nekem aminek nincs nagy súlya,és max 30db körüli a zajszintje.Tehát az ár miatt zalman kilőve.Thermaltake hűtőket hol árulnak nagy választékban?Egyébként majd egy 2500+ bartont akarok venni 2-3 hónap múlva(lehet hogy előbb),de mivel egy másik gép is lesz otthonra(munka,net) oda kell a jelenlegi hűtő ami egy gt 2410pro.A jelenlegi 1900+ pal. alapállapotban 49 fok,terhelve 50-nel az eleje egy epox8rda3+ lapban.A topikot végigolvastam,2510-ről véleményt kérnék,mennyire bírja a tuningot.
-
Starsky72
addikt
igen, zárva van. az oldalán és a hátulján volt idáig egy-egy 8cmes hűtő. Tegnap az oldalsót lecseréltem 9cmesre és így lement még 2 fokot a hőmcsi. Mármint az éppen akkori 43hoz képest lett 41, alaplap 24. Amúgy ha csendes hűtőt akarsz, akkor a Coolink CFY sorozata nagyon klassz. Tegnap vetünk Kalandorral még egy párat, neki is bejött, mert csendes és még hűt is. De gondolom az Enermax is spiccen van:P
-
Amigo78
senior tag
Lol
Specified maximum weight for a cooler is 450g for the Intel Pentium 4 and the AMD Athlon 64, and 300g for the AMD Socket 462 CPU. Special care should be taken when moving a computer equipped with a cooler exceeding the weight guideline. Zalman Tech is not responsible for any damage that occurs when moving a computer.
ez az oldakun van te lama -
Ombi5
őstag
Aqua-nal!
Aero 7-rol mi velemenyetek hanyadik helyre sorolnatok Zalman utan hang stb erdekelne ha vki probalta mar! -
@aMoRF
tag
CSak egy kérdésem lenne..... HOL LEHET VENNI Silent BReeze II-es Coolert?
A tippeket előre is köszönöm..... -
@aMoRF
tag
Már megint eljárt a szám.....
-
mura81
senior tag
A non+ultra léghűtésnél a Thermalright SLK 900-as és amellé meg kell egy ultra silent 9 centis venti, de ha így van akkor bármit lehűt.
-
beeboy
addikt
Kinek van gt 2510 hűtője?
mennyire lehet hangos a 26 dB? -
RnJ
tag
Hali, én épp most vettem Spire WhisperRockIII-at, és tökéletesen hűt, halk, és nem is volt drága!2340Ft a mikland-ban!FalckonRockII-2400valamennyi, az is tutter állítólag!
Na szóval nekem csak egy TBird 1,2-m van , most 1,3-on megy 1,75Vcore-al, és 37fokon maradt 70-80% procterhelés alatt!
Csak ajánlani tudom!
funky -
Keitaro
addikt
[L]http://www.radiativenz.com/reviews/speezeraptorcool/index2.shtml[/L]
Erről a raptorcoolról van valakinek infója? Mert jó az ára és speckók alapján sem rossz. -
Keitaro
addikt
Hú szépen elment ez a totyik :)
-
beeboy
addikt
van valakinek tényleges tapasztalata silentboost-tal?
-
-
beeboy
addikt
én is ezen vacillálok:
2510
SB II
silentboost :( -
Ombi5
őstag
Coolmaster Aero 7 vagy Silent Breez II-->bar erre azt mondtak ha tuningolom 3000+ra nem eleg!!LEnyeg halk legyen de nem akarok 10 ropit kidobni egy Zalmanra!VKi javaslat?Vagy 2510 es jovan?
-
Starsky72
addikt
Nehogy azt hidd. Én is fostam, mert itt mindenki azt írta, hogy hű de nehéz, meg leszakad, de amiket adnak hozzá kütyüket, azokkal olyan atomstabilan lehet rögzíteni, hogy már egy percig sem parázok, hogy ennek bármi baja lehet.:D
Ráadásul jobban is hűt teszt alapján.
De mindenki döntse el maga, én csak a tapasztalatomat írtam.:P
Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest