- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Aktív témák
-
Starsky72
addikt
A bátyád és a te gyereked:DD Na jól van, értjük ám:t
Amúgy az van, hogy úgy néz ki összejöhet a dolog, az 1ik ember elvitte ma a verdát, de megígérte, hogy vissza is adja ma a másiknak, aki menne feléd. szal ha már tudok pontos infót, akkor kereslek. Küldjél valami elérhetőséget.:P -
Starsky72
addikt
a ''haveros megoldás'' sem 100%, mert 2 ember akar 1 autóval két irányba menni, szal ha a másik lesz az erősebb és ő viszi a kocsit, akkor a haverom nem tud feléd menni, de mondom ez csüt vagy pénteken kiderül. A bátyádra azért gondoltam, mert neki pikk-pakk oda tudom adni és akkor ő elintézheti az elküldését, ő már úgyis tudja a címedet, meg én nem nagyon szerete sehol sorban állni, szal ha nem muszáj, nem mennék postára, de végülis túlélem, ha sor kerül rá.:D
-
Starsky72
addikt
oké, kérdezd meg, de amúgy ha minden igaz, akkor szombaton NYH-án keresztül megy egy haverom és ő elméletileg le tudná vinni, de akkor nagyon pontosan meg kell dumálni, hogy hol és mikor, mert siet tovább az ember. De biztosabb ha én átadom a bátyád kezébe, de gondold át neked melyik a jobb. Pontosan majd csak csüt vagy pénteken tudom, hogy megy-e arra. Az ár 5K, ha neked is jó. A TTC-D5TB/CU35 2800rpm-en max 32dB, a Vantec pedig 5600 max 38, de nálam stabilan 4200-ön megy.
-
Starsky72
addikt
Ellenvetés? Dehogy van ellenvetés, legjobb hűtő, legkirályabb, ilyen kell neked, hidd el:DD:DD
Na amúgy a viccet félretéve, télleg nem azért adom el, mert nem hűt csak ki akarok próbálni még két másikat is: a TT Silent Boost-ot és a Zalman 7000-est és amelyik a legjobb olyat tartok meg. 1ébként 2.3ghz, 1.7V, egyéb szellőzés mellőzve, délifekvésű 6.emeleti lakás, max terhelés 55 fok. De nem árulok zsákbamacskát, ezért is mondtam, hogy kipróbálhatod, illetve megnézheted az említett körülmények között működni és leellenőrizni, hogy mit produkál.
Aktív témák
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- PlayStation 5 Pro teszt
- Xbox Series X|S
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest