Hirdetés
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Gaming notebook topik
- Home server / házi szerver építése
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Plazma TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
Új hozzászólás Aktív témák
-
szurmakotium
tag
Mivel egy ecs k7s5a alaplapom volt korábban, 512 SDRAM-al meg egy 933-ra húzott Duronnal úgy gondoltam itt az ideje, egy kis fejlesztésnek természetesen a legkevesebb ráfordításból ...

Hétvégére meg is kaptam és azonnal be is pattintottam az új 2400+-os Thortonomat ...
Köztudott, hogy a k7s5-a nem egy tuning alaplap de olyan vidáman viszi 150 FSB-vel hogy öröm nézni ... szerintem 166 vagy 200 -al is elmenne bőven a proci hiszen feszemelés meg szorzóunlockkkal nem is bajlodtam ...
.. de minek költenék most még egy új alaplapra, erősebb hűtőre, meg DDR ramokra ? azért a kis teljesítmény többletért ? ugyan ..
az ÁFÁ-t is visszakaptam így 13Ezer Ft-ért azt hiszem a legjobbat vettem ami csak létezik
Annak ellenére, hogy a mobo 2001-ben debütált iszonyat jó érzés, hogy 2004-ben még tudom fejleszteni !
Legalább ilyen jó érzés látni, hogy a Radeon 8500-ös VGA kartyám, amit 2 éve vettem, még szintén jól megállja a helyet a mai kártyák között ...
Úgyhogy vegyeket thortont merjó !
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest