- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
letix
senior tag
na ugy tunik a proci eladva,
koszi a tobbieknek a hozzaszolasokat
topic zarhato
letix -
letix
senior tag
jolvan adom hozza a hutot is..de vigyazz ra
..nem mintha a mai piacon nem lenne 50szer jobb,csakhat ez mar bennevolt 4 gepemben
(eszmei erteke van)..nade 500 forintoin nem fogok izelni..akkor legyen 11k hutovel egyutt...
a szamom 06306111278
nemtudom meg hogy holnap szetkapom e delutan a gepemet..lehetseges,de a csutortok delelott az valoszinubb..vagy mondjuk holnap este...
amugy Köki,Örs nem okoz neked problemat??lehet megszerelem a gepem,es kiviszem oda holnap este..
nade ezt majd telcsin...
letix -
CoOp3R
csendes tag
huu figyu én full nem vágom az informatikát meg ieneket,( itt segit haverom meleltem
tok orulnék ha lennr végre megoldasom, meg ugye non fair az hogy 9.5ért elviszem. Mit szolnal akkor , hogy 11.500 Huf és akkor korrekt
ÍrjHa gondolod hogy kötve a biznisz akkor, adj egy telefonszámot és felhivlak, és egyeztetünk egy időpontot, nekem akár a holnap estefelé, késődélután is
-
letix
senior tag
9,5k huto nelkul?
nagyon kene neked huto??csak azert kerdem mert ez nem akarmilyen am(tavol alljon tolem hogy azert irom mert meg tobb penzt akarok.....),meg a szvemhez nott mar
de ha nagyon szeretned,akkor lehetseges a 11k hutovel.
letix
(tudok neked ajanlani tokjo hutot ,mistralba meg mindenhgol lehet kapni 1500 bruttoert kb..)ha az 1. megooldas erdekllne.
[Szerkesztve] -
CoOp3R
csendes tag
11.000 huf kp ban a héten, ucso ajanlat
hm? -
letix
senior tag
hm.
-
letix
senior tag
hahooo
-
letix
senior tag
válasz
barbikenje #15 üzenetére
szerintem ha nemjoin jobb ajanlat viheted a procit...holnap lesz meg a masik,szal vagy holnap delutan,estefele,vagy csutortok magassagaban megoldhatjuk ha jo..
letix -
letix
senior tag
Hi!%
bocs eddig nem voltam gep elott..
szoval eddig barbikenje mondtaa legjobb ajanlatot szval eddig o a nyero..
letix -
CoOp3R
csendes tag
válasz
barbikenje #21 üzenetére
Hello h érted h rosz helyre ment a válasz?
-
CoOp3R
csendes tag
válasz
barbikenje #19 üzenetére
Hello!
Haverom írt neked , morszi névvel!
Figyu én adok 10et, nekem kéne a hutő is ( most egy hutot amugy is mire hasznalnal magaban) És én elmennék érte hazhoz amikor mondod. Székesfehérváron lakom, Bpet vágom, szal mondasz egy nagobbacska teret, akkor felmegyek, és téleg barmikor. galsigyuri@freemail.hu ra tudsz irni ( és persze olvasom a forumot is! )
Köszi !
csőőő -
letix
senior tag
na a proci holnap estetol viheto,akkor lesz meg az utodja..
eddig a 10k-s ajanlat a nyero..tudom nem o volt az elso,dehat az ar se mindegy!
viszont estig nem leszek szoval irjatok szorgosan
ja es probagar termeszetesen el.
letix -
letix
senior tag
háháááá
megvanm az utod szoval elado a proci!
mondjuk az atvetel attrol is fugg hogy mikor kapom a masikat..de szerintem a heten!
let -
letix
senior tag
na felirtam az ajanlatokat...nem rosszak az arak,csak sajnops meg nincsen helyette mas..
amint lesz irok! megprobalom gyorsba intezni..
letix -
barbikenje
aktív tag
HA még be lehet szállni, akkor engem is érdekel a proci...10k, hűtő nélkül...
-
morszi
újonc
Értem, figy én a héten azonanl megvenném 9ért, de ha van hozzá hűtőd legyen 10 rongy DE : az lenen angyon fontos h a garanciat akkor tartsuk be, mert nem feltételezem hogy roszat adsz el, de vannak akik ienek, és ha 3 napig enm emgy tonkre akkor feltételezem sose megy tonkre!!
Írj, köszii! -
letix
senior tag
a ram amr elment...
viszont a procc csak akkor lesz aktualis ha megvan az utod..
amugy enis 9-10 korul gondotlam ra..a serulest leszamitva teljesitmenyben teljeserteku a procc.. -
morszi
újonc
ha ramot is adsz 12k azonnal kpban...
-
morszi
újonc
hi! érdekelne a proci 9k ért! ram is van?
-
letix
senior tag
oke..en hivtalak ma parszor...utba esett volna a blaha..max holnap delelott vagy koradelutan ors ha ez megfelel..
-
letix
senior tag
lockos, jelenleg nem tudom megnezni mert meg benne van a gepben..holnap delutan/este fele megtudom mondani..,ha erdekell.
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Szia!
Lockmentes a procc?
Megnéznéd a steppingjét? (mi van ráirva a procira) -
letix
senior tag
haaaat nemigazan..nemhinnem 7 k-t er a procim...
12k-n mar elgondolkoznek.. -
letix
senior tag
nem erdekell senkit?
-
letix
senior tag
Hi!
tehat elado a szoban forgo proci..
..az egyik sarka egy tuhegynyit megvan serulve..kb 3 honapja lappal rammal egyutt igy vettem,(igaz nem tudtam rola,de ez mellekes)..a proci tokeletesen mukodik,soha semmi gondom nem volt vele..tuningrol sokat nem tudok,266os rammal probaltam
A ram szabott hatart sajnos..145*13,5 volt a vege..
igeny eseten van hozza huto is,egy Thermaltake Volcano 8 bordaja,egy gyari amd procchuto ventijevel,mivel a TT iszonyat hangos volt..
probagari 3 nap.
ki mennyit adna erte?
letix
ha kell everest riport vkinek,szoljon.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest