- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
beeboy
addikt
összefoglalva: zalman sux.... ;] :o
-
zeros
tag
Tuom, hogy poén volt.. sajnos a linuxot én is annak szántam. .:)
De figy kellet rajta berhálni, hogy jól működjön, amikor te rendeltésének megfelelően használtad? IGEN
Akko gyagyi, ez oilyan mintha vennél 1 autót és má gyárilag lötyögne a kormány.. akko jó verdát vettél, ráadásul nem 2FT-s cuccról van szó.. ha azt mondod hogy a 3000 FT-s bordán moddolni kell hogy yó legyen az ok DE EZ ÍGY nem kóser, mondjuk nem az én bajom, nekem nem fáj a dolog, de ha az egyém lett volna basznám vissza gariba, ha a 2. is szar(mondjuk mentet kell rá vágni, vagy akármi..) akkó vissza pézt!
és veszek vizet :) -
zeros
tag
má 5x elolvastam, de szerintem egy hűtő amibe mentet kell vágni,mer gyárilag kispórolták és tökmindegy milyen lapnál moddolni kell hogy felfeküdjön rendesen az GAGYI
-
zeros
tag
én maradok a vízhűtésnél, és felteszek 1 linuxot :D
-
zeros
tag
Szerintem egy félkilós hűtő tartószerkezete simán meglazulhat.., amúgy Mért pont a zalmann ne lenne gagyi, eddig minden cég dobott piacra POCSÉK Árút...
-
L3zl13
nagyúr
Nekem mindkét oldalon vagy 4mm-nél kezdett feszíteni a csavar.
Tökig betekertem mindkét oldalon. Szerintem elég jól rászorítja.
Viszont amit érdekesnek találtam. Az egyik fém tappancsban (ezüst szinű) amit az alaplapra kell felszerelni nem volt kivágva a menet, úgyhogy a szerelés egy menetvágással indult. :F -
.rewerse.
tag
hmm.. erdekes.. nekem mar 2 zalman prochutohoz volt szerencsem.. egy ALCU es egy CU.. tokig racsavarva nem mozog az semerre.. max ha kitepem alaplapostul.. :)
egyik p4 a masik amd-n van.. fura, hogy mocorog.. -
peterqe
aktív tag
csak kicsit off:
Nekem a ragasztott NB47-es jött le a Nortbridge-ről. A kisebbik Zalmanhoz adott ragasztót használtam. Valszeg kicsit ''öreg'' volt már a ragi, mert egyszerűen elengedett egy idő után.
Tegnap óta arctic silver alu-adhesive-vel van felragasztva. Az már ragasztó! ;]
on -
intelfan
aktív tag
válasz
CharlieDrop #6 üzenetére
:DD
-
beeboy
addikt
válasz
CharlieDrop #6 üzenetére
nem a proci és a borda között van, hanem a borda vájatában, ahol rátámaszkodik a rúgózó elem.
lehet, hogy én vagyok az egyetlen aki kifogott egy selejtes zalmant? :DD
mondjuk ha tovább nem gyengül a rúgó akkor nem érdekel -
intelfan
aktív tag
válasz
CharlieDrop #3 üzenetére
Óvasd e mégeccer. :DD
-
intelfan
aktív tag
Nem rossz egy 10ropis hűtőtől. :(
Mondjuk a mai hűtők még erősen a gagyi kategóriába tartoznak majdnem mind, rájukférne egy kis fejlődés, jobban kellene követniük a PC-s igényeket.
Lehet hogy a cucc rögzítése nem pont a SocketA-ra hanem a P4-hez és a Socket 754-hez lett tervezve. -
beeboy
addikt
Hali!
Beteg: beeboy kedvenc PC-je (barton2500@3000)
Kórisme: magas láz, kb. 60 fok
Javallat: ZAlman7000A-alcu
No be is vált, terhelten 48 fokos a proci, de kb. 1 hete elkezdett melegedni, már 55 foknál járt. No mondom mi van nem bírja a húzást? :F
De alapórajelen is melegedett.
Akkor nézem, a k. anyukáját a zalman szinte lötyög a procin.
Így hát fogtam egy egyforintost ;] levágtam a közepéből egy csíkot, és beraktam a rúgóselem alá.
Eredmény: újra 48 fok :)
Szóval nem árt néha odanézni?! :(((
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- GTA V
- BestBuy topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vírusirtó topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest