Aktív témák
-
zeros
tag
Tuom, hogy poén volt.. sajnos a linuxot én is annak szántam. .:)
De figy kellet rajta berhálni, hogy jól működjön, amikor te rendeltésének megfelelően használtad? IGEN
Akko gyagyi, ez oilyan mintha vennél 1 autót és má gyárilag lötyögne a kormány.. akko jó verdát vettél, ráadásul nem 2FT-s cuccról van szó.. ha azt mondod hogy a 3000 FT-s bordán moddolni kell hogy yó legyen az ok DE EZ ÍGY nem kóser, mondjuk nem az én bajom, nekem nem fáj a dolog, de ha az egyém lett volna basznám vissza gariba, ha a 2. is szar(mondjuk mentet kell rá vágni, vagy akármi..) akkó vissza pézt!
és veszek vizet :) -
zeros
tag
má 5x elolvastam, de szerintem egy hűtő amibe mentet kell vágni,mer gyárilag kispórolták és tökmindegy milyen lapnál moddolni kell hogy felfeküdjön rendesen az GAGYI
-
zeros
tag
én maradok a vízhűtésnél, és felteszek 1 linuxot :D
-
zeros
tag
Szerintem egy félkilós hűtő tartószerkezete simán meglazulhat.., amúgy Mért pont a zalmann ne lenne gagyi, eddig minden cég dobott piacra POCSÉK Árút...
Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen monitort vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- RAM topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest