Aktív témák
-
beeboy
addikt
összefoglalva: zalman sux.... ;] :o
-
zeros
tag
Tuom, hogy poén volt.. sajnos a linuxot én is annak szántam. .:)
De figy kellet rajta berhálni, hogy jól működjön, amikor te rendeltésének megfelelően használtad? IGEN
Akko gyagyi, ez oilyan mintha vennél 1 autót és má gyárilag lötyögne a kormány.. akko jó verdát vettél, ráadásul nem 2FT-s cuccról van szó.. ha azt mondod hogy a 3000 FT-s bordán moddolni kell hogy yó legyen az ok DE EZ ÍGY nem kóser, mondjuk nem az én bajom, nekem nem fáj a dolog, de ha az egyém lett volna basznám vissza gariba, ha a 2. is szar(mondjuk mentet kell rá vágni, vagy akármi..) akkó vissza pézt!
és veszek vizet :) -
zeros
tag
má 5x elolvastam, de szerintem egy hűtő amibe mentet kell vágni,mer gyárilag kispórolták és tökmindegy milyen lapnál moddolni kell hogy felfeküdjön rendesen az GAGYI
-
zeros
tag
én maradok a vízhűtésnél, és felteszek 1 linuxot :D
-
zeros
tag
Szerintem egy félkilós hűtő tartószerkezete simán meglazulhat.., amúgy Mért pont a zalmann ne lenne gagyi, eddig minden cég dobott piacra POCSÉK Árút...
-
L3zl13
nagyúr
Nekem mindkét oldalon vagy 4mm-nél kezdett feszíteni a csavar.
Tökig betekertem mindkét oldalon. Szerintem elég jól rászorítja.
Viszont amit érdekesnek találtam. Az egyik fém tappancsban (ezüst szinű) amit az alaplapra kell felszerelni nem volt kivágva a menet, úgyhogy a szerelés egy menetvágással indult. :F -
.rewerse.
tag
hmm.. erdekes.. nekem mar 2 zalman prochutohoz volt szerencsem.. egy ALCU es egy CU.. tokig racsavarva nem mozog az semerre.. max ha kitepem alaplapostul.. :)
egyik p4 a masik amd-n van.. fura, hogy mocorog.. -
peterqe
aktív tag
csak kicsit off:
Nekem a ragasztott NB47-es jött le a Nortbridge-ről. A kisebbik Zalmanhoz adott ragasztót használtam. Valszeg kicsit ''öreg'' volt már a ragi, mert egyszerűen elengedett egy idő után.
Tegnap óta arctic silver alu-adhesive-vel van felragasztva. Az már ragasztó! ;]
on -
intelfan
aktív tag
válasz
CharlieDrop #6 üzenetére
:DD
-
beeboy
addikt
válasz
CharlieDrop #6 üzenetére
nem a proci és a borda között van, hanem a borda vájatában, ahol rátámaszkodik a rúgózó elem.
lehet, hogy én vagyok az egyetlen aki kifogott egy selejtes zalmant? :DD
mondjuk ha tovább nem gyengül a rúgó akkor nem érdekel -
intelfan
aktív tag
válasz
CharlieDrop #3 üzenetére
Óvasd e mégeccer. :DD
-
intelfan
aktív tag
Nem rossz egy 10ropis hűtőtől. :(
Mondjuk a mai hűtők még erősen a gagyi kategóriába tartoznak majdnem mind, rájukférne egy kis fejlődés, jobban kellene követniük a PC-s igényeket.
Lehet hogy a cucc rögzítése nem pont a SocketA-ra hanem a P4-hez és a Socket 754-hez lett tervezve. -
beeboy
addikt
Hali!
Beteg: beeboy kedvenc PC-je (barton2500@3000)
Kórisme: magas láz, kb. 60 fok
Javallat: ZAlman7000A-alcu
No be is vált, terhelten 48 fokos a proci, de kb. 1 hete elkezdett melegedni, már 55 foknál járt. No mondom mi van nem bírja a húzást? :F
De alapórajelen is melegedett.
Akkor nézem, a k. anyukáját a zalman szinte lötyög a procin.
Így hát fogtam egy egyforintost ;] levágtam a közepéből egy csíkot, és beraktam a rúgóselem alá.
Eredmény: újra 48 fok :)
Szóval nem árt néha odanézni?! :(((
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- Android szakmai topik
- Internet problémák
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest