- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Myn
senior tag
Sőt, ha kicsit visszamegyünk az időben, akkor a 8 bites gépeken a freescape játékok (FPS-ek elődjei: Castles Master, Total Eclipse, Dark Side, stb.), jó ha 2-3 fps-sel mentek, mégis mozgásnak érzékeltük...
Egyébként egy évvel később, 1994-ben jött meg a kalandjátékok (ugye még aranykorát élte a műfaj) akkori Crysis-a, a 4 CD-n terjeszkedő Under a Killing Moon, ami az élőszereplős FMV-t keresztezte a 3D First Person-nal, csak mindezt addig még sosem látott SVGA grafikában, profi hangminőségben, nem is volt olyan gép, amin elfutott volna (a kéziköny szerint az akkori ajánlott gép: P90, 16MB, 4x CD-ROM, VLB/PCI videókártya, SB16/Roland SCC-1 hangkártyák - egy ilyen konfig akkoriban csillagászati összeg volt és még ezen sem volt maximális az élmény, főleg ha 640x480 high detailben szerettük volna játszani).
Amikor kölcsönkaptam az egyik tehetősebb ismerősömtől '94-ben a játékot és megpróbáltam a multimédiás (-nak hitt) PC-men futtatni - 386DX-40, 4MB, Oak SVGA, GUS MAX, 2x CD-ROM - hát ott én is örültem volna a 10fps-nek...
Még a hang is szaggatott!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az előző írásomban az 1991-es XT számítógépünkről és az akkoriban elérhető PC játékokról írtam. Link az eléréshez.Az új...
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest