- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoszogi
tag
Sziasztok!!
Problemama a kovetkezo. Volt problemam a memoriahasznalattal, es virusokkal is, ezert ajanlasra kiprobaltam a Wintasks pro nevezetu process manager(nevezzuk igy) trial verziojat. Jo volt hasznos, volt a gep tisztabb gyorsabb lett-ezt lehet, hogy mashogy is elertem volna, de ezzel egyszerubb volt- mivel trial verzio volt megvenni nem akartam, ezert miutan mar nem tudtam hasznalni torolni akartam, ekkor jott ez a hibauzenet:
''Error 1721. There is a problem with this Windows Installer package. A program required for this install to complete could not be run.Contact your support personnel or package vendor.''
Internet rakereses, nemsokmindent talaltam. Probaltam a program repair funkciot, ujrainstallalast, hogy le tudjam szedni, de nem segitett. A vegen meg mikor el akartam inditani a progit, el sem indult.
Szerintetek mit tegyek????
Új hozzászólás Aktív témák
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest