- Videós, mozgóképes topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- UHD filmek lejátszása
- Epson nyomtatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoszogi
tag
na mi van senkinek semmi ötlete nincs???
ilyennel még senki sem találkozott??? -
csoszogi
tag
Sziasztok!!
Problemama a kovetkezo. Volt problemam a memoriahasznalattal, es virusokkal is, ezert ajanlasra kiprobaltam a Wintasks pro nevezetu process manager(nevezzuk igy) trial verziojat. Jo volt hasznos, volt a gep tisztabb gyorsabb lett-ezt lehet, hogy mashogy is elertem volna, de ezzel egyszerubb volt- mivel trial verzio volt megvenni nem akartam, ezert miutan mar nem tudtam hasznalni torolni akartam, ekkor jott ez a hibauzenet:
''Error 1721. There is a problem with this Windows Installer package. A program required for this install to complete could not be run.Contact your support personnel or package vendor.''
Internet rakereses, nemsokmindent talaltam. Probaltam a program repair funkciot, ujrainstallalast, hogy le tudjam szedni, de nem segitett. A vegen meg mikor el akartam inditani a progit, el sem indult.
Szerintetek mit tegyek????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest