- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoszogi
tag
na mi van senkinek semmi ötlete nincs???
ilyennel még senki sem találkozott??? -
csoszogi
tag
Sziasztok!!
Problemama a kovetkezo. Volt problemam a memoriahasznalattal, es virusokkal is, ezert ajanlasra kiprobaltam a Wintasks pro nevezetu process manager(nevezzuk igy) trial verziojat. Jo volt hasznos, volt a gep tisztabb gyorsabb lett-ezt lehet, hogy mashogy is elertem volna, de ezzel egyszerubb volt- mivel trial verzio volt megvenni nem akartam, ezert miutan mar nem tudtam hasznalni torolni akartam, ekkor jott ez a hibauzenet:
''Error 1721. There is a problem with this Windows Installer package. A program required for this install to complete could not be run.Contact your support personnel or package vendor.''
Internet rakereses, nemsokmindent talaltam. Probaltam a program repair funkciot, ujrainstallalast, hogy le tudjam szedni, de nem segitett. A vegen meg mikor el akartam inditani a progit, el sem indult.
Szerintetek mit tegyek????
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest