- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramon nem spórolok, legalábbis mennyiségén. Előz gépeimből volt olyan amiben 192GB volt de már nem használom munkára a fő gépet így csak 64GB-t vettem a mostaniba bár ehhez közre játszott az hogy a DDR5 extrémen túlárazott és csak szerencsém volt hogy olcsón megúsztam.
16GB-om még AM3-ban volt 4x4GB olcsó kínai ddr3 ramokkal X6 1090T procival a fő gépemben.. Aztán ha tehettem mindig sok de olcsó ramot választottam. Windows amúgy is gyorsítótárazza a dolgokat. Márkások nem hoztak annyit hogy megérje őket megvenni.
A munkahelyi notebookomban van 16GB de az már határeset 70-80%-ban van tele és nincs is minden megnyitva. (fut outlook, office cuccok, speckó szoftverek, több SQL stb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sekiro: Shadows Die Twice
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Stellar Blade
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nők, nőügyek (18+)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- több db DDR4 laptop ramok 2x4Gb (3e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest