Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XVI. (téma lezárva)

(#401) Thrawn válasza jer1cho (#400) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Érdekes jelenség, gondolom friss a Windows, minden driver fent van stb :F

Different songs for different moods.

(#402) jer1cho válasza Thrawn (#401) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen minden.

Na, lépek, holnap jövök, addig hátha lesz valakinek tippje...

(#403) rii válasza jer1cho (#397) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

nekem ugyanez volt az ADOBE CS3 master telepítőjével.

de nekem ugyanannyi100%-nál állt meg mindig ...
mondjuk az én esetemben szeritem a már fent levő CS2 zavarta meg ......

akárkivót'tevótá

(#404) rii

rii
(PH! nagyúr)

a köv. problémámra mondjon valaki .. mert aa tökönbökés határán vagyok

vettem egy gépet ... hasznéktat ... egy bolban .. fél év gari
mkérdem van e rajta valami, monták semmi, leformat ...
ok mondom, akkor be se kapcosljuk, leteszteltéktek, akkor ez jó.

otthon be se kapcsoltam, lustaság
vitrtem a célhelyre, egy havercsajhoz.
a gép szállítása hatalmas méreteket öltöttt emberfelti kitartás tekinteében, ugyanis kézben vittem

bill.rádug
vga bedug
táp feldug

gép kiríja .... keyboard error ....

kikapcs, keybord le.visszadug gép kiírja, perss F1 to enter setup

de én akármint nyomtam, semmire sde ragált.
a bill felvillan (gondolom a POST során) a bekapcs után
se numlock, se cscrolllock, se crtlaltel, se semmi .... se ctrl-alt-s se alt-s se ctlr-s

a bill maga jó, hazahozttam, műxik rendesen .... azon írok most is ...
egy ilyen ibm 300 pcl lenne a tetves tettes ...
[kép]

[Szerkesztve]

akárkivót'tevótá

(#405) localhost

localhost
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hozzászólást (mi több, segélykiáltást!) alkottam a Novell gyorssegítség kellene topicban.
Ha itt volna egy szakember, kérem nézzen át oda.
Köszönöm! :Y

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#406) föccer

föccer
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Üdv.

SOS help kellene.

Főnök gépe beszívott egy nagyon csúnya vírust. Win bejentkezés után azonnal kilép, majd megint be és ki..... és így tovább.

Az lenne a kérdésem, hogy honnan tudok letölteni egy bootolható vírusírtót, amit cd-re kiírva megoldja nekem a problémát?

Thx.

üdv.: föccer

_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

(#407) littlelion21

littlelion21
(VIP)

Üdv mindenkinek, remélem jó helyre írok!
Adva van egy MSI KT4AV, speckók:[L:http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=552&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no=][/L]
Jelenleg van benne egy Athlon1700+, 256Mb DDR266 RAM, és egy talán Avixge M-9600 128Mb Vga-kártya.
Első lehetőség: a tulaj jelenleg Vga-cserén gondolkodik, ilyen kaliberű géphez milyet ajánlotok?

A második eshetőség ua. alaplaphoz 512Mb 400-as Ram, legalább 2,6-os Athlon /a linkelt oldalon az overview fül mellett van olyan, h CPU support; ránéznétek, h ezek közül melyik nyújtja a legjobb teljesítményt, és kb. melyik kapható még/, valamint ehhez kéne vmi VGA, amit kihajtana a system.

És milyen tápot ajánlotok mind2 eshetőséghez? Gondolom egy 350W-os FSP bőven elég lesz.
Előre is köszi! :)

(#408) zsoi válasza föccer (#406) üzenetére

zsoi
(senior tag)

ultimate boot cd, hiren boot cd
//másik gépbe be a winyo-ez nem jó +oldás?

A PC olyan mint a nő: nem lehet kiszámitani hogy reagál 5 perc múlva... :)

(#409) föccer válasza zsoi (#408) üzenetére

föccer
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Noti van mellette, a többiek gépéhez meg nem nagyon akaródzik hozzápiszkálni :(

Az ultimatebootcd csak tesztelni tud nem? Vírusírtás is van benne? :F

_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

(#410) zsoi válasza föccer (#409) üzenetére

zsoi
(senior tag)

van, f-secure ha jól emléxem

A PC olyan mint a nő: nem lehet kiszámitani hogy reagál 5 perc múlva... :)

(#411) localhost válasza littlelion21 (#407) üzenetére

localhost
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csakhogy ez a topic az azonnali kérdéseké, ami nem azt jelenti, hogy AZONNAL válaszoljatok, hanem az olyan kérdések feltevésének helye, amire valaki gyorsan, vita nélkül tudja a választ.
Azonnal.

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#412) smog86

smog86
(senior tag)

Apróhirdetéseknél nem tudjátok, most hogy megtudjam melyik városban van a cucc egyesével bekell lépjek a hirdetésekbe? :F

RIP MALÉV

(#413) littlelion21 válasza localhost (#411) üzenetére

littlelion21
(VIP)

Ezt most miért kellett... hiába, az ilyen "építő" jellegű hozzászolásoktől mennyivel jobb a világ... A hangok is ezt mondják, ugye? :(((
Mert legalább linkelnél vmit, h hova írjam... mert ezt így nem nagyon tudom elfogadni. De nem, abba már gondolom leszakadt volna a kezed...
Még 2 dolog:
1. Mondta valaki, h AZONNAL szükséges a válasz?
2. Akkor mégis hol tegyem fel a kérdést?

(#414) PPSH

PPSH
(őstag)

hi emberek.x64-es xp van fonnt a gepen.namarmost raknam fol a VTM:Bloodlines jatekot es azt irja hogy csak win 98,2000,es xp-n megy :Y hogy lehetne kikerulni hogy fol tudja tenni?mas jateknal anno csak kiirta hogy x64-re nincs optimizalva :R

Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W

(#415) greatchaos

greatchaos
(PH! addikt)

lenne gy kérdésem... am2-s procikhoz nincs valakinek (konkrétan 3000+ a64) lábkiosztásos infója? - mert vettem egyet törött lábbal, de nem bírtam megállni, hogy ne próbáljam ki 939 lábbal, de működési zavarokat nem vettem észre, pedig ez már a második napja, hogy megy...

(#416) 5teve válasza n-tek (#200) üzenetére

5teve
(senior tag)
LOGOUT blog

ha adnak hozzá sok-sok garit akkor igen.

*** tel: 70-373-0029 *** *** végkiárusítás! maxell 52x cd 100db-os kiszerelésben 3500Ft <-- privizz

(#417) snecy válasza littlelion21 (#407) üzenetére

snecy
(senior tag)
LOGOUT blog

Hmm..az M-9600 véletlenül nem Mobility Radeon9600?
Mert akkor ezek szerint ez nem asztali gép, bár nem is említetted meg konkrétan.
Egyébként egy ilyen géphez nagyjából egy ilyen VGA illik, esetleg valami Gef6600.

A 350Wattos FSP nagyon jónak számít, és elég is bőven mindkét variációhoz.

Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))

(#418) greatchaos

greatchaos
(PH! addikt)

ati x1250 int vga
Videokártya ATI RS690 Chipset

miért 57mhz-n megy? - nem állítottam semmit... de a gyárija 400mhz lenne... nem a legfajább így... valaki tudna segíteni?

(#419) snecy válasza greatchaos (#418) üzenetére

snecy
(senior tag)
LOGOUT blog

Biztos 57Mhz-en megy fizikailag is? Nem lehet hogy csak a driver zavarodott meg?

Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))

(#420) greatchaos válasza snecy (#419) üzenetére

greatchaos
(PH! addikt)

nem hiszem, mert 3dmark03 max 100 fps-sel ment, aztán meg heroes5 meg játszhatatlan...

(#421) sekli

sekli
(PH! addikt)

helo,

Most hivott egy ismerosom, hogy problema van a gepevel, olyan, amilyet en meg nem is nagyon hallottam...
Osszeszedett egy virust, ujrarakta a windowst es ezzel egy idoben berakott egy uj HDD-t is a gepbe...
Amikor bekapcsolja akkor minden gond nelkul felismeri a 3 HDD-t es az egy ODD-t a BIOS, elindul a windows, es minden rendellenesseg nelkul fut, azonban, ha leallita, (mindegy, hogy egy perc, vagy ot ora, vagy a logon-screen utan) a kovetkezo kb. egy oraban ha bekapcsolja, akkor a BIOS nem ismeri fel a PATA eszkozoket, semelyiket, ha a BIOS-ban bemegy kezzel a keresesre, akkor a negybol harmat talal meg...
Par napja van ez a hiba, es meg olyan eset nem volt, hogy a fennt leirtaktol elteroen mukodott volna..., tehat, ha sokat allt, akkor mindig mukodik, ha csak egy rovid ideig, akkor soha...

Mi lehet a hiba...?

mondtam neki,hogy probalja meg az uj winchester nelkul, hogy ugy mi lesz..., majd meglatjuk...

[ Szerkesztve ]

(#422) SCRIPT

SCRIPT
(kvázi-tag)

Sziasztok!

1.
Az miért van, hogy a Biosba belépve a feszültségeknél +12V helyett 11,18V van, és ez is ugrál 11,44ig? További nagyobb eltérés a +5V helyett 5,26V van, és ez is szintén ugrál 5,2 és 5,3 között.

2.
A másik gondom, hogy rázott a gépen és ki akartam deríteni, hogy mitől. Most ház nélkül kapcsoltam be és csak a táphoz értem hozzá ( talajon a lábam zokniban) és így is rázott, szóval a táppal lehet a galiba. A konnektor SZERINTEM földelt.

3.
Ha nem földelt a konektor azt hogy lehet kideríteni?

4.
Mitől függ, hogy hány wattos tápot vegyek? Most egy Codegen 400Wattos van 12cm-es hűtővel.

Nagyon köszönöm a segítséget előre is!

(#423) sekli válasza SCRIPT (#422) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

nekem is raz, ha egyszerre erek a hazhoz, meg zoknival a radiatorhoz...:U, ja, es nem csak az en gepem...

[ Szerkesztve ]

(#424) greatchaos válasza SCRIPT (#422) üzenetére

greatchaos
(PH! addikt)

a codegen tápot el kell felejteni! - azért ugrál jelentős mértékben a feszültség érték...

alapvetően /komyhailag/ ha a két lyuk mellett /alul felül/ van egy kis fém, akkor van esély, hogy földelt legyen, anélkül nem...

milyen géped van, hogy mekkora tép kell? - mond mlyen géped van, aztán majd megmondom, vag y a többiek... - erre van külön topic is

(#425) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csá!
Valaki hallott már vagy esetleg ahsznál(t) már Quick Heal nevű vírusirtót?Tapasztalatok?Igaz,hogy jobb védelmet nyújt mint a pl. az Avast vagy a Nod32 ?

(#426) SCRIPT válasza greatchaos (#424) üzenetére

SCRIPT
(kvázi-tag)

Kössz!

Asus alaplap (nem tudom milyen)
P4 1,6GHZ/512, de ebből 2,4 Ghz lesz nemsokára
2*256mb memória
Nvidia 6600 256mb videókártya
120Gb Maxtor vinyó
2 db. dvd író
floppy drive
Audigy 2 hangkártya
Lan kártya

(#427) greatchaos válasza SCRIPT (#426) üzenetére

greatchaos
(PH! addikt)

ennek elég lenne egy jóminőségű 300W-os tápegység is / bőven/

(#428) jer1cho válasza SCRIPT (#426) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mondjuk ez: [L:http://www.ipon.hu/?product_id=11727][/L]
Én beleszerettem a márkába :)

(#429) SCRIPT

SCRIPT
(kvázi-tag)

És ha több, az baj?

(#430) PPSH válasza PPSH (#414) üzenetére

PPSH
(őstag)

erre senki se tud semmit? :F :R

Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W

(#431) varga911 válasza SCRIPT (#429) üzenetére

varga911
(senior tag)

Nem, de fölösleges, ha a gépe 120 Wattnál nem fogyaszt többet. A 300 Watt ennek több mind kétszerese, úgyhogy bőven van bővítésre lehetőség így is.

(#432) greatchaos válasza SCRIPT (#429) üzenetére

greatchaos
(PH! addikt)

nem baj, de ne codegen, vagy vargáné és társai tápot vegyél... - nézz be a milyen tpot topicba, vanak olcsó és JÓ tápok is

(#433) SCRIPT

SCRIPT
(kvázi-tag)

Köszönöm a segítséget! Akkor lesek vmi jó kis 300Wattos tápot. Mik a jobb márkák?

(#434) 3psilon

3psilon
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sziasztok! Barátom szeretne gépet venni, van rá 150k forintja.

Én a következőket néztem ki neki (akva kompjúter):
-alaplap: ASUS P5B 22k, mert 800MHz
-proci: Intel e6550 4MB 2,33GHz, 38k
-memória: 2x1GB Kingmax 14k
-DVD író 7k
-merevlemez SATAII Seagate 320GB, 16k
-ház: táp nélkülis ASUS 8k
-táp: 420W Thermaltake 12k
-procihűtő: Thermaltake 7k
-grafkártya: Innovision 8600GT 512MB 24k
------------------------------------------ +
összesen 148000 Ft.

Mit szóltok? Ezek szerintem nem rossz alkatrészek, grafkártya ennyiért jó, mert az eggyel jobb 8800GTS az már 38k és ennyit nem ér meg. Processzorból meg az olcsóbbakban már csak 2MB a cache, alaplapokon az olcsóbbak már csak 667MHz-s memóriát bírnak.
Szóval ez így jó szerintetek? Érdemes valahol jobbat/rosszabbat/más márkát venni?

Előre is köszi a segítséget.

(#435) poffsoft válasza Lortech (#392) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:) :R :R
Aluttam rája egyet, egyetértünk! :)

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

(#436) sekli válasza sekli (#421) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

#421 UPP!

[ Szerkesztve ]

(#437) Pulsar válasza sekli (#436) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy bios frissítés lehet nem ártana a lapnak

...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

(#438) Winner_hun

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Adott egy pendrive, amit ha bedugok, egy beépített reklám mindig elindul. Ezt valahogy ki lehet iktatni?

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#439) Thrawn válasza Winner_hun (#438) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Milyen pendrive az ilyen :F Beépített reklám? Pff...

(#440) Winner_hun válasza Thrawn (#439) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Reklámpendrive. A reklám nem kell, használni lehet, ingyé wót
:D

(#441) 5teve válasza sekli (#436) üzenetére

5teve
(senior tag)
LOGOUT blog

mekkora a tápja?

*** tel: 70-373-0029 *** *** végkiárusítás! maxell 52x cd 100db-os kiszerelésben 3500Ft <-- privizz

(#442) jer1cho

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali! Barom kérdés, de mitől függ, hogy Vista alatt melyik ikon mellett van kis windows szines pajzsocska? Egyáltalán mit jelent az?

(#443) Thrawn válasza jer1cho (#442) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az jelzi, hogy a program rendszergazda jogokkal akar futni. Vagy úgy van beállítva hogy rendszergazda jogokkal fusson. Ha elindítod akkor a Vista megkérdez, hogy biztos te indítottad-e el. Előnyös tud lenni ha egy gépedre beszabadult vírus így akar futni, mert nyomhatod hogy nem, nem én indítottam el. :)

(#444) Laca19 (a)

Laca19 (a)
(tag)

Hello!
Van egy adapterem, ami 230V-ból 4pin-es molex csatlakozót csinál. [L:http://kepfeltoltes.hu/view/070926/Adapter_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][/L]

A kérdés, hogy ez hány átlagos fénycsövet tud ellátni árammal?
Fénycső adatai: [L:http://kepfeltoltes.hu/view/070926/F_nycs_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][/L]
[L:http://kepfeltoltes.hu/view/070926/F_nycs_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][/L]

MOD: Bocs, valamit nagyon elbénáztam a linkekkel, nem tudom mi a baj

http://www.dieselblackgold.com/ - Egy kis video, mielőtt rendelnél a www.parfumcenter.hu-tól: http://www.youtube.com/watch?v=5FlTHx8TTw4

(#445) wilkyx válasza Winner_hun (#440) üzenetére

wilkyx
(tag)

:DD vanwótwótvan

(#446) Winner_hun válasza wilkyx (#445) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Látom megérte belinkelni:)

Ennek örömére meg is hallgatom:D

[Szerkesztve]

(#447) ANT válasza Winner_hun (#440) üzenetére

ANT
(PH! addikt)

Ez vmi olyasmi lehet, mint a gyári dvd lemezek xy támogatásával: ott van az elején xy reklámja, amit szintén nem lehet kicselezni, végig kell nézni.

''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika

(#448) 3psilon válasza 3psilon (#434) üzenetére

3psilon
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

lécivalaki... :F

(#449) localhost válasza littlelion21 (#413) üzenetére

localhost
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igazad van! Én kérek elnézést!

(#450) sgergi válasza 3psilon (#448) üzenetére

sgergi
(PH! kedvence)

Elég jó konfig, de vidkariból elég a 256-os is, vagy ha nem szükséges a dx10, akkor 1950 pro-t ajánlanék.

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XVI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.