Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XVI. (téma lezárva)

(#36001) Qru válasza tzsolesz (#35999) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:D Nem, azért tuti nem stimmel ott vmi, mondom hasonló kaliberű gépen dolgozok melóban és pöpecül fut, pedig abban integrál vga még le is vesz az 512 ramból, és ugyan úgy 2,4-es Cerka van meg XP prof. Esetleg vírus? Vmi gyanús progi nem fut a háttérben (task manager)?

Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

(#36002) Sk8erPeter válasza tzsolesz (#35995) üzenetére

Sk8erPeter
(PH! nagyúr)

Én elsősorban a vinyóra gyanakodnék, a Maxtornak egyébként is voltak igen gyengécske darabjai.
Mindenképp lefuttatnék egy Start - Futtatás - chkdsk /f /r lemezellenőrzést (hagyd, hogy újraindítsa, és megcsinálja), és egy alapos lemez-töredezettségmentesítést mondjuk MyDefrag-gal (ez a régi JkDefrag, de már jóval komolyabb formában; amúgy ingyenes) vagy Diskeeper-rel (ez nagyon jó, csak fizetős). Mindkettő jobb, mint a Windows beépített defragja (még ha a beépített a Diskeeperen alapszik is, de nagyon lebutított formában, ráadásul nem biztonságos).
Még ezek közül is megcsinálhatnál pár dolgot: [link], Prefetch

Sk8erPeter

(#36003) tzsolesz válasza Qru (#36001) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tuti, hogy nem vírus, mert új OS-el ue. a helyzet. :K

Sk8erPeter Neked is csak annyit mondok, hogy új finfossal is ezt csinálja.

Amúgy eddig ezeket próbáltam. Smart Defrag 1.03, Tuneup Utilites 2008 (ennek minden használható elemét)

chkdsk /f /r lemezellenőrzést megfogom csinálni, az még ebben az évben nem volt.

Minden esetre mindkettőtöknek nagyon köszönöm a segítségét. :R

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#36004) localhost válasza Sk8erPeter (#35994) üzenetére

localhost
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bocs, melléütöttem! :(

[ Szerkesztve ]

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#36005) Sk8erPeter válasza tzsolesz (#36003) üzenetére

Sk8erPeter
(PH! nagyúr)

Ha szűz Windows-zal is ilyen, akkor még inkább vinyó a gyanús.
A chkdsk /f /r -nek akkor mindenképp adj egy esélyt. (főleg, hogy nem tart túl sokáig, amíg elmész kajálni, addig ereszd rá :D)
A lehető legjobb defrag egyébként a zero fill... :D Ahhoz persze előtte mindent át kell menteni pl. Ghost-tal egy másik lemezre, hogy visszaköltöztethető legyen a Windows (nyilván mivel a zero fill a vinyón az összes szektort feltölti 0-kkal, ezért adatvesztéssel jár). A zero fill egyébként néha tapasztalataim alapján csodákra képes.
Persze az se jó, ha nem teljesen ép a kábel. (de gondolom ez nem áll fenn)

Sk8erPeter

(#36006) Blaze71 válasza Timyyy (#35985) üzenetére

Blaze71
(őstag)

Hmmm... Intel Chip esetén még nem találkoztam ilyennel. Eddig csak AMD Chip volt a ludas a dologban. A 8 GB-os pendrive-omat még a Pentium III-as gépek is írták/olvasták rendesen. Próbáltad azt fagyáskor, hogy kihúzod a pendrive-ot? Mert nekem akkor az AMD Chip esetében helyre áll a rendszer. Az NTFS gyorsabb is, ezért ajánlott. Ha másképpen nem tudod megformázni NTFS-re, akkor lépj be a lemezkezelőbe: jobb egérgomb a sajátgép ikonra és válaszd ki a kezelés menüt. Ha megvan, akkor lemezkezelés és ott látnod kell a pendrive-ot, mint meghajtót. Töröld a partíciót, majd hozd létre újra és formázd meg NTFS-re. Elvileg engednie kellene, ha nem, akkor vagy a pendrive hibás, vagy az alaplap. Ha nem sikerül így, akkor próbáld meg valakinél megcsinálni és ha ott sikerül, akkor valószínüleg alaplap.

DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D

(#36007) aproo

aproo
(lelkes újonc)

Sziasztok.
Az lenne a kérdésem,hogy lenne egy gép ami bejönne de"tul jó" (2gb videoram 2*2gb memo ddr3). Ez ugye nem lenne oj nagy baj,ha nem xp(32bit)-t szeretnék rá. Vistaval (64bit) tuti jó,bár én nem szeretem... Ha csak 2gb memoval hajtanám a vasat az xp vinné rendesen?Hisz megvan a 4 gb határ amire van aki azt mondja necces,hisz ez a 32bit vége.
Válaszokat köszönöm.

(#36008) Blaze71 válasza aproo (#36007) üzenetére

Blaze71
(őstag)

Szerintem ha ragaszkodsz az XP-hez, akkor használj abból is 64 bitest, de inkább javasolnám a Win7-et. Ha valami oka van az XP-nek, akkor tegyél bele 2 winyót és 2 rendszert. Nálam is így van és boot közben bead egy menüt, ahol választhatok.

DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D

(#36009) sesshou

sesshou
(tag)

Üdv!

Van egy problémám és remélem valaki találkozott már a megoldással vagy ha azzal nem is legalább a hiba forrásásval. Szóval az lenne a baj hogy routerrel és dsl el működik itthon a net eddig probléma mentesen majd egyszercsak megőrül a router és nem akar csatlakozni a megadott névvel és jelszóval pppoe kapcsolttal. Megpróbáltam újra indítani de 15 ójra indításból jó ha 2 szer ténylegesen elfelejti a dolgokat:S ezek után beílátítom a dolgokat akár quick setuppal akár manuálisan de nem működik sehogy majd egyszercsak gondol egyet a kb 20 adik újra indításnál, ekkor már akkora a felyem hogy a falon mennék át, fogja magát újra indúl rendesen belítom a dolgokat és megy.
majd 1-2 hónapon belül megismétli a dolgot. ha csak simán gépbe dugom a kábelt és nem használok routert simán megy a net de akkor sajna nem tudok netet megosztani:S Próbáltam már kicserálni az összes kábelt de semmi.
jah és igen amikor vissza viszem a szervízbe mindíg jó bekapcsolják előttem és megy:S:S haza hozom és megy semmi többet nem csináltak mint amit én:'(

(#36010) cserry193

cserry193
(tag)

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni hogy egy hálózatba leeht használni 2 routert? :) Szóval: Van egy modem,[link],és ehhez szeretnék rakni egy routert mert kétfelé akarom osztani a netet. Egyik menne a gépbe,a másik pedig egy WLAN Routerbe(még 15-20 méterrel arrébb). A mondemhez azért nem tudok rakni rögtön WLAN routert,mert akkor abban a helységben nem látja a jelet a gép.Azt akarom megtudni hogy mehet-e két router egymás mögé? Modem->(2-4portos router)->WLAN router) ? Csináltam egy rajzot,hogy hogy nézne ki: [link]

Előre is köszönöm!

(#36011) Scroll Lock

Scroll Lock
(kvázi-tag)

Sziasztok! Végzett valaki közülletek gépjárműi elsősegélynyújtási tanfolyamot? Ha valakinek csak a légzése állt le, akkor csak lélegeztetést kell végezni? Vagy teljes újraélesztést (tehát mellkas kompressziót és lelegeztetést is) ?
Továbbá, ha csak pulzus nincsen akkor csak mellkas kompressziót vagy teljes újraélesztést kell-e végezni?
Neten kerestem de mindhol másféle variációt olvastam. Előre is köszönöm.

(#36012) S. Szabi

S. Szabi
(fanatikus tag)

Azt szeretném kérdezni, hogy egy PCI Express 1x-es csatolófelületű hangkártya működik egy 16x-os PCI Express sínben?
Remélem érthető :))

(#36013) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Csak én nem tudok elérni külföldi oldalakat? :F

Milyennapvan?

(#36014) localhost válasza D1Rect (#36013) üzenetére

localhost
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lehet hogy létezik még valaki, rajtad kívül!

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#36015) localhost válasza cserry193 (#36010) üzenetére

localhost
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen de ez Fapados megoldás!
Nem kell két router! Access Point kell!

(#36016) pumatom válasza Scroll Lock (#36011) üzenetére

pumatom
(fanatikus tag)

Szia!

Ha jól tudom neked csak a lélegeztetés folyamatát, kell tudni, és, ha onnantól megy a dolog jöhet a stabil oldalfekvés, amíg megjön a mentő, és elvégzi a komolyabb beavatkozásokat, ha kell...

Másrészt az a véleményem, ha az illetőnek dobog a szíve akkor, nem kell a mellkas kompresszió, hiszen kitérited a szivet a megfelelő "fordulatból".

Ez az egészségügyi dolog, egy ALAP, hogy ha ilyen eset állna elő, akkor még is egy-két dologhoz ne úgy állj oda, hogy jaj mit csináljak?!
Üdv!

(#36017) pumatom

pumatom
(fanatikus tag)

Egy olyan kérdésem volna, hogy itt PH-n van flash tutorial, vagy szerkesztési topic? mert nem találtam :F

Köszi a segítséget!

Üdv!

(#36018) Lenry válasza Scroll Lock (#36011) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

sose végeztem ilyetn, úgyhogy lehet hogy én vagyok a helikopter, de ha valakinek nincs pulzusa, az szerintem nem is lélegzik és ugyanez fordítva is igaz

pumatom: keresőbe bepötyögtem, hogy flash és ezt dobta

[ Szerkesztve ]

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#36019) pumatom válasza Lenry (#36018) üzenetére

pumatom
(fanatikus tag)

Szerintem pedig, ha valami akadály került a légútba, attól még lehet pulzusa, csak levegő nincs :(

gondolj csak a fantasztikus sorozatokra, "pulzusa 800, gégemetszést alkalmazok" vagy mit :DDD

--------------------

Ezeket én is megtaláltam, csak nem igazán aktív, és így ugyanott tartok a sehol :F

(#36020) TrollBalint válasza Scroll Lock (#36011) üzenetére

TrollBalint
(őstag)

én úgy tudom, hogy megnézed a pulzusát, ha az nincsen, akkor nem megy a szíve, (lehet püfölni a mellkast), ha az van, akkor megy a szíve, valószínűleg lélegzik is. ha mégsem, akkor lélegeztetés, de ilyenkor nem szabad nyomkodni a mellkast, mert megállíthatod a szívét. (azt hiszem ez a mellkas kompreszsió talán?)

(#36019) pumatom: Ilyenkor meg van az a spéci fogás, amikor hátulról mellbe vágod :)
komolyabban: átkarolod hátulról és hirtelen "rántással" megnyomod a gyomorszájánál.

[ Szerkesztve ]

Két IBM PC/XT/AT/... beszélget: - Tudtad, hogy mi kompatibilesek vagyunk? - Heeeeeeee.... ?????

(#36021) pumatom válasza TrollBalint (#36020) üzenetére

pumatom
(fanatikus tag)

hátulról mellbe vágod :DD azt hogy? :DDD nem a lapockái közé? :)

A hátulról átkarolós; heimlich-féle műfogás és nem a gyomorszáját, hanem a bordák alól felfelé, és a tüdőből kizakatoló levegő hajítja ki az elakadt villáskulcsot :DDD

(#36022) Teszla_

Teszla_
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Tegnap újratelepítettem a win xp-t apám gépén, mert az előző 4-5 éves xp már megérett a cserére.
De sajnos ezután csak rosszabb lett, mert irtózatosan belassult az egész gép. A bebootolás hosszú perceket vesz igénybe. A kics csík bk 30-szor megy végig, mire betölt. Ezután van, hogy pár mp-re kikapcsol a monitor, majd vissza (újraindulás is volt párszor boot után). Ezután, ha már bebootolt a win, akármilyen programot, vagy telepítést indítok el, rögtön 100%-ban leterheli a procit. egy szimpla telepítés is. Vinyóról vinyóra másolás kb 1200-1400kbyte/mp-cel történik. Holott előtte a 30-50mbyte/mp volt a megszokott.
Alaplap, vga nyomtató driver került fel, ezeken kívül pár eddig is használt program (Total Commander, nero, msn, firefox, konvertálók, codec-ek, stb), szóval nem lett telepakolva marhasággal, és az automatikus indításban is csak egy program van.
A win telepítés is kb 45-60 perc volt, ami kicsit soknak tűnt.

A gép adatai:
Abit NF-7 alaplap
AMD Sempron 2500+ (1750mhz)
1gb + 512mb ddr memória
Ati Radeon 9600XT
Pinnacle tv tuner kártya (még nincs telepítve)
Epson nyomtató (pontos típust nem tudom, de már a telepítése előtt gondok voltak)
2 dvd író (LG és Pioneer)
memóriakártya olvasó és floppy

Kb ennyi lenne.

Ha esetleg valaki találkozott már ilyennel, vagy tud rá megoldást, akkor kérem szóljon. Köszönöm.

(#36023) hakos1987

hakos1987
(senior tag)
LOGOUT blog

Helo!
Segítséget szeretnék kérni az alábbiakban:
Vett a cégünk egy szervert (Dell PowerEdge T300). Indulás után hosszas töltődés, kiír dolgokat. Majd jön egy rész, ahol kiírja az ip címet, netmaskot, gateway-t. Utána: Perss <ctrl+e> for Remote Acces Setup within 5 sec....
a gond azzal van, ami ezután jön: Strike the F1 key to continue, F2 to run the setup utility

Vagyis ha a szervert bekapcsoljuk, akkor az akkor indul rendesen csak, ha F1-et nyomunk. most a szerver üzembehelyezésénél még van monitor, bill, egér... de később ezek nyilván nem lesznek, és egy újraindításnál pl. elég gáz F1-et nyomkodni. Hogy tudnám ezt kikapcsolni?
köszi előre is a segítséget!

üdv!

Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni! de próbáltátok már földdel?! :) - Fiber Power 120/10 mbit

(#36024) misirulez

misirulez
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

IBM Thinkpad T60-ra szeretnék új oprendszert dobni, de a telepítő "nem talál merevlemezes meghajtót" pedig a régi oprendszer rendesen fel tud állni.
Van olyan telepítőm amiben van integrálva raid driver, de ahhoz nem kompatibilisek a T60 driverei.

Üdv.:
Misi

(#36025) nguru válasza misirulez (#36024) üzenetére

nguru
(fanatikus tag)

Csinálj egy laptopra szabott telepítőlemezt..(N-lite). Valószínűleg sata...

(#36026) ollie válasza Scroll Lock (#36011) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Miért, te nem voltál ott a tanfolyamon?

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#36027) Beerwolf

Beerwolf
(senior tag)

BSPlayerem verziója 2.2.8.964

Van a BSPlayerben a képlopás funkció amelyet szeretnék használni, mikor ezt a P gombbal, vagy menüből előcsalogatva használom, kiírja az ablak bal felső sarkában hogy mentve [...].bmp.
Csak azzal van problémám hogy akár keresővel akár manuálisan keresem nem találom, hogy hova mentette.
Szóval ha erre tudnátok válaszolni, az már óriási segítség lenne.
Nem találtam a BSPlayer könyvtárában.

Clear Eyes, Full Hearts, Can’t Lose

(#36028) Hosssszu válasza misirulez (#36024) üzenetére

Hosssszu
(fanatikus tag)

A bios-ban lehet állítani a sata elérési módját AHCI-re, és compatible-re. Ha compatible-re teszed, akkor fogja látni a telepítő külön driver nélkül is. (Bár ez félmegoldás)

4MB-os SIMM RAM-ot keresek (386-os gépbe). Lehetőleg Vácon, vagy környékén.

(#36029) G@bi90MR

G@bi90MR
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Kicsit off jellegű kérdéssel fordulnák hozzátok. KOLLÉGIUMI, DIÁKOTTHONI FELVÉTELI KÉRELEM lapnál muszáj megadni a szülők keresetét? Illetve ha igen, mivel kell igazolni? Azt írják, szociális pontok megítélésekor nagyon fontos az, de én nem vagyok jogosult semmilyen szociális juttatásra. Vagy a szociális pont a táv + kereset alapján jön ki, és ez alapján az elhelyezés? Tudna ebben segíteni valaki? Szülőknek milyen papírt kell kérni erről? Munkáltatótól hiteles adóbevallás másolatot?
:F

mazda626 vagyok G@bi90MR kiadásban.

(#36030) ollie válasza G@bi90MR (#36029) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Kérdés, hogy kell e egyáltalán igazolni. Ha igen, akkor egy munkáltatói igazolásra van szükség.

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#36031) hmisi00

hmisi00
(tag)

Mi az a Dual BIOS?

Az Internet azért nagyon izgalmas, mert ez nem a Microsoft tulajdona, így hatalmas újításokra van lehetőség ezzel kapcsolatban. - Steve Jobs

(#36032) hmisi00

hmisi00
(tag)

Helló!
Milyen fájlrendszerrel érdemes megformázni egy Pendrive-ot?

Az Internet azért nagyon izgalmas, mert ez nem a Microsoft tulajdona, így hatalmas újításokra van lehetőség ezzel kapcsolatban. - Steve Jobs

(#36033) Gyick

Gyick
(fanatikus tag)

Mennyibe kerül egy olyan router amibe torrent kliens van és tud letölteni?

(#36034) Astra"GTC"

Astra"GTC"
(újonc)

Üdv!

A mielőbbi segítségeteket szeretném kérni :

Grafikai tervezéshez való egeret szeretnék venni,de nem tudom hogy milyet vegyek...

/hol-ár-érték-márka-vezetékes-rádiós-stb.../

Max 10.000 Ft -om lenne sajnos most rá,és sűrgős lenne.

Várom a segítő hozzászólásotokat,

Köszönöm!

(#36035) eastsider

eastsider
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

olyankor mivan, hogy újraindítás után semmit nme reagál a gép? FSP 350pnf táp, kapcsolnám be, de olyan, mmintha semmit nem csinálnék, szóval semmit nem reagál. eddig UPS-en volt, most próbálom nélküle, de semmi. teljesen döglött... nem csinál semmit, meg sem moccan. mi ez? :F

képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/

(#36036) KaiotEch válasza Gyick (#36033) üzenetére

KaiotEch
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ennyi: http://blog.xorp.hu/otthoni-router-mint-bittorrent-server

hmisi00: NTFS

[ Szerkesztve ]

Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

(#36037) eastsider válasza eastsider (#36035) üzenetére

eastsider
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

természetesen a bekapcsológomb be van dugva, és jó helyre... nem lett hozzányúlva.
kirpbóálom másik táppal...

(#36038) G@bi90MR válasza ollie (#36030) üzenetére

G@bi90MR
(fanatikus tag)

Köszönöm szépen! :R Olvasgattam kicsit és tisztázódott a helyzet.
Igaz, hogy egyetemi felvételi lapra a 4db igazolványképnek öltönyösnek kell lennie? Vagy lehet normál ruhában is? Egyik srác azt mondta ma, nekik TTK-ra küldtek olyan papírt, amiben öltönyön igazolványképet követelnek, MK-n nem említettek ilyet, csak hivatalos fotós által készített igazolványképet.

mazda626 vagyok G@bi90MR kiadásban.

(#36039) ThaBoss

ThaBoss
(senior tag)
LOGOUT blog

Üdv!
Van egy hordozható DVD lejátszóm, és támogatja az SD kártyákat 4GB-ig.
A kérdésem az lenne, hogy tehetek-e bele SDHC-t? Elvinné?
Vagy akkora a különbség SD és SDHC között, hogy inkább ne is próbáljam. :F

(#36040) ladisz2

ladisz2
(kvázi-tag)

Hello!
Ajándékba kértem egy olyan billenytűzetet amin ha lehet van egér is és vezeték nélküli, hogy a szobából az lcd-re kötött gépet tudjam irányítani. Kaptam egy Logitech S520-as billentyűzetet. (Sajnos külön egérrel)
A probláma az hogy az usb-s wireless hatótávolsága kb. 1m :((
A hely ahonnan irányítani szeretném pedig kb. 8-9 m.
Kérdésem, hogy van e olyan vezeték nélküli billentyűzetegérrel ami képes ezt a 8-9m-es távolságot jól tartani vagy ne is reménykedjek???
Ha igen milyen típust keressek? Köszi! :R

(#36041) pumatom válasza ThaBoss (#36039) üzenetére

pumatom
(fanatikus tag)

Sd hc elvileg nagyobb kapacitású a nevéből is adódóan; egy próbát megér, max a lejátszó nem kezeli azt a méretet, ha nagyobb egyáltalán, bár már hallottam, hogy egy pda 8gb ig volt húzható, és ment 16-al is...

(#36042) eastsider válasza ladisz2 (#36040) üzenetére

eastsider
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

BT-seket nézegess

(#36043) ladisz2 válasza eastsider (#36042) üzenetére

ladisz2
(kvázi-tag)

Bluetoothosra gondoltál ugyé? Azok mind jobbak? Köszi!

(#36044) ThaBoss válasza pumatom (#36041) üzenetére

ThaBoss
(senior tag)
LOGOUT blog

Köszi! :R

Remélem menni fog vele :))

(#36045) ANT válasza ThaBoss (#36039) üzenetére

ANT
(PH! addikt)

Ha azon az asztali lejátszón nincs ilyen logo, akkor ne is próbálkozz. Ugyanis az SDHC visszafelé nem kompatibilis.

''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika

(#36046) pumatom válasza ladisz2 (#36040) üzenetére

pumatom
(fanatikus tag)

Mennyit adnál érte? még az a kérdés...

átlagosan 8 méter amit ajánlanak...bár nekem is egy drágább logitech-em van, de 4-5 méterre már zajos a dolog :)

(#36047) ladisz2 válasza pumatom (#36046) üzenetére

ladisz2
(kvázi-tag)

Hello!
Minnél olcsobbat a lényeg a használhatóság. Elég drágákat is láttam de én 11-13e Ft fölé nem szívesen mennék. Lemértem a távot olyan 7,5-8,5 méter között attól függően hogy az ágy melyik részére fekszem :DDD Ha tudtok ajánlani vmi jót vagy olyat amit semmiképp ne azt megköszönném!

[ Szerkesztve ]

(#36048) Sk8erPeter válasza Astra"GTC" (#36034) üzenetére

Sk8erPeter
(PH! nagyúr)

Kérdezd inkább itt:
Milyen egeret válasszak?
Esetleg, ha nagyon nem válaszolnak, akkor megpróbálhatod itt, bár kicsit más, de ez elvileg gyakran látogatott oldal, hátha tudnak mondani valamit (azért írd oda, hogy bocs az OFF-ért :D): Nagy egérpad topik

Sk8erPeter

(#36049) Astra"GTC" válasza Sk8erPeter (#36048) üzenetére

Astra"GTC"
(újonc)

:) Köszi a segítséget!

(#36050) xrvman

xrvman
(fanatikus tag)

Egyik ismerosomnel ADSL modem valszeg beszart, es 10000Ft ert neznek meg hogy rossz e a modem vagy se, ha rossz akkor nekik venni kell egy adsl modemet, ami kb 5000Ft.

Ha en odaviszek egy ADSL modemet, kiprobalni, akkor azt a T-online-nak regisztralni kell a halozaton, vagy siman bedugom es felveszi a kapcsolatot a kozponttal?

T-online ADSL modem csere eseten tenyleg nem cserelik a modemet imgyen? Azt mondjak 1 ev gari utan ha a modem rossz nekem kell fizetni a cseret.
Anno en is T-online-s voltam, es ha gond volt a mdemmel akkor nekem kijottek es csereltek, semmi koltsegeem nem volt.

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali kérdések órája Archívum XVI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.