ugy tunik egon eltunt, most vagy o suti a papagaj-t vagy forditva 
I see dead people!
ugy tunik egon eltunt, most vagy o suti a papagaj-t vagy forditva 
I see dead people!
(#11002) kátránykettő válasza Picco (#11001) üzenetére

Ahoy!
Hol tudom átírni a loginhoz tartozó jelszavamat itt a fórumon?
Bocs a totál OFF-ért, de nem volt jobb ötletem 
k2, én a biorobot
(#11003) PazsitZ válasza kátránykettő (#11002) üzenetére

(#11004) kátránykettő válasza PazsitZ (#11003) üzenetére

Ööööö, köszönöm és örömmel elfogadom az év b@lf@sz@ címet 
Nem vettem észre 
k2, én a biorobot

Hohóóóóóóó!
Egy napos winfos, uj windows live messenger. URL cimeket nem hajlando megnyitni bongeszoben... Valaki tudja, mi lehet az oka?
Szereted az állatokat?
(#11006) kátránykettő válasza kátránykettő (#11004) üzenetére

Gyorsan kérdezek még egyet amíg meleg a pite: lehetséges keresni fórum hozzászólásokban (nem a CTRL+F-re gondolok itt) , vagy csak a topik nevekben lehet? Ezt sem találtam meg, a keresésnél próbálkoztam.
k2, én a biorobot
asszem frissiteni kell a win-t.
I see dead people!
(#11008) Thrawn válasza kátránykettő (#11006) üzenetére
Amelyik topikban vagy abban keres a kereső.
Different songs for different moods.
(#11009) Picco válasza kátránykettő (#11006) üzenetére
haat, csak akkor ha belepsz az adott topicban, ha bent vagy akkor ott azon belul mukodik a kereses.
I see dead people!
(#11010) kátránykettő válasza kátránykettő (#11006) üzenetére

Hát köszönöm szépen a válaszokat, lassan megtanulom kezelni a fórumot is! 

k2, én a biorobot
(#11011) Thrawn válasza kátránykettő (#11010) üzenetére
Az Alapelvekben és a Súgóban mindent megtalálsz amit kell, a kereső pedig a barátod 
[ Szerkesztve ]
(#11012) szandisas válasza kátránykettő (#11010) üzenetére

[link] ez is ittvan 
aláírás

Valoban koszi!
Szereted az állatokat?

A gép kb akkora mint egy termetesebb regény, csak egy LAN van rajta és nem bővíthető, viszont van rajta szabad USB csati.
Ezekhez a dolgokhoz totál nem értek, szóval a következő kérdés: két USB-s wlan kütyüvel össze lehet kötni a 2 gépet, vagy ahhoz is router kell? Esetleg usb-s bluetooth-al? Végső esetben mondjuk ott a soros port, olyan kábelem még talán van is itthon.
Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178
(#11015) Sk8erPeter válasza Thrawn (#10993) üzenetére

Bocs a hülye kérdésért, inkább biztonság kedvéért még nem próbálkoztam vele, és nem is találtam erről infót, de mi történik akkor, ha sima USB-kábellel összekötünk két gépet? Egyszóval: semmi? Vagy lehet valami gebaszt csinálni vele?
Egyébként Khaal problémájára a router talán ésszerűbb megoldás lenne (ahogy Thomas1 is mondja), mint egy másik hálókártya, mert a routert lehet ide-oda hurcolászni, de a hálókártyát már nehézkesebb... 
Sk8erPeter
(#11016) Picco válasza Sk8erPeter (#11015) üzenetére
en ugy tudom felrobban, meghalsz es pokolrajutsz 
amugy szvsz lehet baja, nem tanacsos kiprobalni!!!
I see dead people!
(#11017) Khaal válasza Sk8erPeter (#11015) üzenetére

A linkelt cikk szerint tönkrevághatja a két gép tápegységét és elfüstölhet az alaplapod. Végülis logikus, mert az USB porton ugye áramot is lead a gép.
Valószínűleg router lesz a dologból, csak gondoltam megkérdezem milyen alternatívák vannak.
Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178
lool nem is lottem nagyon melle 
I see dead people!

Azonnali kerdesek oraja?Hany ora van?
Powered by:S2
(#11020) Sk8erPeter válasza Khaal (#11017) üzenetére

Köszönöm az infót!
Most már biztos, hogy nem fogom kipróbálni.
Mondjuk gondoltam, hogy nem tesz jót, de azt nem gondoltam, hogy elfüstöl a táp.
Szvsz egyébként az USB-s wlanhoz is szükséges router.
Picco: 
Zin: Jó poén. 
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
Létezik olyan topik, ami munkagépek (grafikai 2D és 3D jelentesetben) építésével, konfigurációjával foglalkozik? Alaplap, memória, processzor...

Senki nincs aki vágja az nLite-ot?

''A mennyország szép hely, de a pokolban több az ismerős.''
(#11023) Pulsar válasza Sk8erPeter (#11015) üzenetére
letezik olyan usb kabel, amivel osszekotheted a ket gepet, de semmifelekeppen nem sima kabel az! 
...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...
A FireWire 6 pólusú porton is van feszültség! Az áramot ad le kifejezés itt nem helytálló, mert terhelés nélkül csak feszültség van. És még nem dugtuk össze a két gépet, tehát nincs áram. Nem is szeretnénk összedugni USB-n. 
Tehát a FireWire is ad le 12V-ot, az USB csak 5V-ot, és csak 500mA-ig terhelhető. Azaz 2,5W terhelést bír elviselni. Az IEEE1394 port 12V-on 1,5A-t ad le maximum - 18W. A port maximális feszültsége 30V lehet, 1,5A terhelhetőséggel, azaz 45W.
És össze is lehet dugni két gépet FireWire használatával. Tehát nem ez a gond az USB-vel, hanem az, hogy a gép arra lett felkészítve, hogy egy vevőt dugnak rá, míg ő az adó. Két géppel ez a gond. Mindkettő adó akar lenni, ezért konverter chip kell közéjük.
HGyu
[ Szerkesztve ]
Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu
z USB csak 5V-ot, és csak 500mA-ig terhelhető. Azaz 2,5W terhelést bír elviselni. -ez sicher? hihetetlennek tunik nekem h egy wd passport csak max 5Wot egyen (2*usb) 
[ Szerkesztve ]
I see dead people!
(#11026) Sk8erPeter válasza Pulsar (#11023) üzenetére

Ugyanezt mondta Thrawn kolléga is, pontosan 30 hsz-szel ezelőtt, csak ő kicsit konkrétabban.
Azóta már kitárgyaltuk a dolgot. 
DjPremier: és az nlite-ból mi kéne ha vóna? Nem egy nagy ördöngösség... 
Amúgy vicces a mód, ahogy kérdezel: "Senki nincs aki vágja az nLite-ot?" Mintha már eleve eldöntenéd. 
04ahgy: akkor ezek alapján nem feltétlenül kellene, hogy tönkrevágja a tápot. Max. az alaplap adott USB-portját. Nem?
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
(#11027) Pulsar válasza Sk8erPeter (#11026) üzenetére
Szorri keson van

...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...
(#11028) Sk8erPeter válasza Pulsar (#11027) üzenetére

Vagy korán...
No para! 
Sk8erPeter
(#11029) Hörpi válasza Sk8erPeter (#11015) üzenetére

Ez egy érdekes gondolat... 
Már nekem is eszembe jutott; ezt találtam:
Normális vagyok; megmondták a hangok a fejemben...

Pedig az USB akkor is csak 5V-ot tud leadni.
4MB-os SIMM RAM-ot keresek (386-os gépbe). Lehetőleg Vácon, vagy környékén.
azt elhiszem, azon lepodtem meg h csak 2,5W..
I see dead people!

Hello!
Lehet, hogy kicsit off, de: friss windows lett felteve, sp2, minden ami koll. Nade ez elkezdte azt csinalni, hogy bootolasnal ilyet ir ki nekem, hogy CLIENT MAC ADD sok szam, aztan meg sok FFFF FF FFFFFFFFFFFFF FF. Ugyebar ezt akkor szokta volt, amikor halozatrol akar bootolni. Letiltottam en mar minden bootolasi elemet, csak a merevlemez van bent, de meg mindig hulye... Alalapi ethernetet hasznalok. Mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
Szereted az állatokat?
Végül mi lett a "lénnyel"? Megtámadta Egon-t? 
LEMONS. Perfect for orangejuice.

Miért ennyire túl bonyolult minden NŐ ?
Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
A tehén is egy bonyolult állat, de én megfejtem 

Nőket is megfejik de azt csak 9 hónap terhesség után jön 
Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
ez tényleg Egyéb hardverek kérdés 
Áh, nem érdekes...
#11039: Mert szeretsz porolni?
[ Szerkesztve ]

Azt hiszem a "Mi lett egonnal" meg "Milyen az időjárás" kérdések között elfért ez is 
Jó hogy legyek kicsit ON is..
Vajon miért szeretem én a fekete házakat ha tudom hogy látszik rajtuk a por ?
nem megszólásnak szántam, hanem épp ellenkezőleg..
nő=egyéb hardver 
szerk.: nekem ilyen új samsung monitorom van, fekete fényes káva... 3naponta törlöm, de kb 3. nap végére ugyanolyan poros mint volt... 
[ Szerkesztve ]

Találtam egy portaszító sprayt kb 1 hétig szép is minden, de nincs az a por amivel megküzdene 
(#11042) localhost válasza Sk8erPeter (#11020) üzenetére
Nem! USB-s wlanok peer-to-peer kapcsolatban is működhetnek!
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

"Eddig egy 450-es noname táppal ment. Most egy 300 és egy 400W-os Codegennel is ki lett próbálva,"
Ez tetszik! A "noname" az azt jelenti, hogy nem jegyzik a nevét olyan más gyártók között akik elérnek egy elfogadható szintet.
Kvázi a Codegány és a Mecuri például olyan "név" ami simán a "noname" kategóriába sorolható.
régebben pusztán kiváncsiságból szétbontottam egy 300-as és egy 400-as Code tápot. Nagyon meglepett, hogy alkatrészre megegyezett a két táp. Ha utánna nézel akkor biztosan megleled azt a cikket ahol tápokat teszteltek és kiderült, hogy ezek a tápok már egy ~250W-os terhelésnél sem működtek. (pár éve olvastam, aszem itt a PH-n de az sem kizát, hogy máshol) Bár egy megfelelően működő ilyesmi tápnak sem kellene ezt produkálnia ennél a gépnél.
Nézd át a gépet, szedd szét darabokra és építsd össze ismét (lehetőleg az eredeti leírásokat használd) hátha csak valami kontakt hiba vagy szerelési hiba van a dologban. Én már jártam úgy hogy egy gép az íróasztalomon összedrótozva ment mint a parancsolat azután a házba építve meg nem. Ott speciel az volt a ludas, hogy nem ugyanazt a tápot használtam. Pedig mindkettő egy márkás jól működő táp volt. Az egyikel mégsem ment a gép. 
...

Biztos hogy jól ment fel winxp? Nem lehet hogy a gép vinyóról nem tud valami miatt bootolni, és ezért akar mindenképpen hálózatról? Próbáld ki egy bootos cd-vel, ha azzal nem csinálja ezt, akkor szerintem a vinyó valami miatt bootképtelen. Bár ez csak egy tipp.
4MB-os SIMM RAM-ot keresek (386-os gépbe). Lehetőleg Vácon, vagy környékén.

Hali!
Azonnali kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom XP alól kikapcsolni a csipogó speakert? Sajnos a gépet nem szedhetem szét, hogy lehúzzam a kábelt...
köszönöm!

Csipogó speaker.. egyfolytában csipog ha elindítod vagy 1et ?

úgyértem, hogy vannak olyan alkalmazások, amik használják a speakert, mert nincs hangkártya a gépben, vagy nincs rendesen feltelepítve nemtudom.. és ezt akarom megszűntetni!
szerintem csak neha becsippan neki xp-be.
szet tudod kapni a gepet, ne zavarjon a matrica, egy kis melegitessel szerencsesebb esetben baromi konnyen le lehet szedni 
I see dead people!

A matrica nem zavarna, csak éppen melóban vagyok, és ezt a gépet sajna nem kaphatom szét.. 
google-n találtam valami reg buherálást, de nem működik..
[ Szerkesztve ]